9. joulukuuta 2016

Kahvikakku peilikiilteelläSuunnilleen tällainen ajatus oli nami-hiiren mielessä  alkuviikosta sinisellä kiilteellä. Mielessä se oli kaunis. Väri ei kuitenkaan onnistunut. Ei onnistunut tänäänkään, mutta tämä krysopraasia muistuttava väri on yksi hiiren suursuosikeista. Valkosuklainen enkeli ja kuuset ovat muotilla tehtyjä, samoin hieman kullalle hohtava isomaltoosinen kuusi. Hasselpähkinäpallot onnistuivat.......

Kiille on oikeaoppisesti valmistettu ja valutettu jäisen kakun päälle....mutta kiilteen alla on kuin onkin herkullinen valkosuklaa-karamellhippukakku suoraa pakkasesta. Olisi tarvittu kiillettä vielä kolmas kerros kahvikakun epätasaisuudet peittämään. Kiilteen ei kuitenkaan ole tarkoitus olla paksu, a ja o on  siloposkinen moussekakku.


nami-hiiri

4 kommenttia:

  1. Aivan mielettömän hieno, ja upean värinen! Nuo peilikiilteet on monissa blogeissa ollut pinnalla, josko itsekin jossain vaiheessa uskaltaisi kokeilla..:o Ps. Kastanjakakku aiheutti suuren suosion, kiitos vielä sinulle ohjeesta ja pyreestä. Pitää tehdä postaus, kun ehdin. :) pps. Tarkkaile postia ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos - Kaura - kommentistasi! Taas tuli uutta energiaa jatkaa kokeiluja keittiössä.
    Olipa hauska kuulla, että kastanjanmaku teki kauppansa!
    Postia tarkkaillaan Ü

    VastaaPoista

KIITOKSELLA KOMMENTISTASI !