16. joulukuuta 2016

Kahden aineksen makupala




"On villiä melskettä, helinää helskettä pienten tiukujen, on korvia, tassuja, pulleita massuja, häntiä vilisten........." 
Näin meni nami-hiiren hyräilyt helppoja, mahdottoman yksinkertaisia namupaloja tehdessä. 

SUKLAINEN MANTELITIKKU makeinen:

 Tarvitaan sulatettua suklaata ja mantelitikkuja 
tai karkeaksi rouhittu saksanpähkinää, myös pinjansiemenet toimii.

Vesihauteessa sulatettava suklaa voi olla tummaa, maitosuklaata, matchasuklaata 
tai ilman kaakaota olevaa valkoista.


TEE NÄIN:

°  Laita työtasolle leivinarkki valmiiksi ja sen päälle suklaaritilä tai muu tiheä ritilä.
° Tavallisella lusikalla pärjää ellei ole suklaatyökaluja. Sopivan kokoinen lusikka täytetään mantelitikuilla   
   kastetaan suklaaseen ja nostetaan (suklaa)ritilälle hieman muotoillen valumaan. Tässä vaiheessa on hyvä 
   laittaa ne koristeet jotka on hyvä saada pysymään paikoillaan.

° Koristelussa voi käyttää mielikuvitustaan yltäkylläisesti tai laittaa yksinkertaisesti huipuksi pienen suklaahelmen 
  tai Smartin.

VINK-VINK:
Sulan suklaan joukkoon voi sekoittaa piparimaustetta tai hieman piparminttua.

Lahjaksi paketoitaessa pieni pahvi- tai peltirasia on parempi, kuin pussi. (Lakatut rasiat ovat houkuttelevan kauniita, mutta niistä tarttuu aina syötäviin lahjoihin herkästi asiatonta makua.
nami-hiiri

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköisiä ja helppoja herkkuja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - Taru - hauskaa kun piipahdit!

      Tunnelmaa Joulun odotteluun!

      Poista

KIITOKSELLA KOMMENTISTASI !