Tryffelijuusto-suklaakonvehdit
Resepti vanhasta Feminasta, löytyy myös Arlan sivuilta,
150 g Castello White Truffle valkohomejuustoa
150 g tummaa 72% suklaata
tai
150 g sinihomejuustoa tai leikkaa sopivia kuutiota suht pehmeästä juustosta
150 g maitosuklaata tai valkoista
TEE NÄIN:
° Pyöritä juustosta pieniä palloja käsin ja pakasta pallot.
° Sulata suklaa vesihauteessa juoksevaksi. Pidä suklaa lämpimänä ja ja upota kylmät juustopallot nopeasti yksitellen haarukalla suklaaseen.
° Nosta leivinpaperille tai tarkoituksenmukaiselle ritilälle jähmettymään.
° Koristele konvehdit mielesi mukaan esimerkiksi kaakaojauheella tai pähkinämurulla.
- nami-hiiri suihkasi pari painallusta kuivaa hopeatomua, koska söi pallerot itse katsellessaan X Factoria Ü
- mainio idea lahjaksi...
nami-hiiri
Valkosuklaa ja aurajuusto jo tunnen maun suussani...pipareiden päällä meni juusto viikonloppuna, mutta näitä palleroita on tehtävä viimeistään jouluksi:) Anne
VastaaPoistaAnne, olivat todella hyviä, tein parista eri juustosta lauantaina. Menivät huomaamatta, kun pidin peukkua Saaralle. Kuvakin jäi ottamatta.
VastaaPoistaEilen tein uuden satsin Ü...kuvasin ensin ja söin sitten!