5. joulukuuta 2016

Juustoa ja suklaata suupalana



Tryffelijuusto-suklaakonvehdit
Resepti vanhasta Feminasta, löytyy myös Arlan sivuilta, 

150 g Castello White Truffle valkohomejuustoa
150 g tummaa 72% suklaata

tai

150 g  sinihomejuustoa tai leikkaa sopivia kuutiota suht pehmeästä juustosta
150 g maitosuklaata tai valkoista

TEE NÄIN:
° Pyöritä juustosta pieniä palloja käsin ja pakasta pallot. 
° Sulata suklaa vesihauteessa juoksevaksi. Pidä suklaa lämpimänä ja ja upota kylmät juustopallot nopeasti yksitellen haarukalla suklaaseen. 
° Nosta leivinpaperille tai tarkoituksenmukaiselle ritilälle jähmettymään.  
° Koristele konvehdit mielesi mukaan esimerkiksi kaakaojauheella tai pähkinämurulla.


- nami-hiiri suihkasi pari painallusta kuivaa hopeatomua, koska söi pallerot itse katsellessaan  X Factoria Ü
- mainio idea lahjaksi...

nami-hiiri

2 kommenttia:

  1. Valkosuklaa ja aurajuusto jo tunnen maun suussani...pipareiden päällä meni juusto viikonloppuna, mutta näitä palleroita on tehtävä viimeistään jouluksi:) Anne

    VastaaPoista
  2. Anne, olivat todella hyviä, tein parista eri juustosta lauantaina. Menivät huomaamatta, kun pidin peukkua Saaralle. Kuvakin jäi ottamatta.
    Eilen tein uuden satsin Ü...kuvasin ensin ja söin sitten!

    VastaaPoista

KIITOKSELLA KOMMENTISTASI !