Vihanneslautanen pipariformujen avulla !
Tuorekurkkua viipaleina ja ohuina suikaleina, kevyesti keitettyä porkkanaa, puolukkamehussa pyöritettyjä vaaleita balsamico -helmiä…rullattua kesäkurpitsaa…vohvelimurskaa - niistä on
nami-hiiren aamu osittain rakennettu !
nami-hiiri
Edit.: 02.10.2016
Mm. Hiiren blogiystävä 'Pullahiiri' kyseli, joten vastaan tänne postaukseen suoraan. Toistaiseksi olen ostanut Zürichin markettien erikoisherkuista ( Suomessa oletettavasti: Stockmann Herkku, Kauppahallit ) valmiina pienissä purkeissa, mutta niitä voi tehdä myös kotikeittiössä:
Ainekset:
100 g balsamiviinietikkaa
1,5 g agar agaria Huom! liivate ei käy.
1,5 g agar agaria Huom! liivate ei käy.
Öljykylpy helmien muodostusta varten:
1-2 dl ruokaöljyä, esim. rypsiöljy perusteellisesti kylmennettynä
Hyvä ohje:
http://www.soppa365.fi/resepti/68361/helpot-balsamicohelmet/
n-h
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
KIITOKSELLA KOMMENTISTASI !