29. elokuuta 2016

Sateisen aamun lautasleikki !















Vihanneslautanen pipariformujen avulla !



Tuorekurkkua viipaleina ja ohuina suikaleina, kevyesti keitettyä porkkanaa, puolukkamehussa pyöritettyjä vaaleita balsamico -helmiä…rullattua kesäkurpitsaa…vohvelimurskaa - niistä on

nami-hiiren aamu osittain rakennettu !







nami-hiiri



Edit.: 02.10.2016



Mm. Hiiren blogiystävä 'Pullahiiri' kyseli, joten vastaan tänne postaukseen suoraan. Toistaiseksi olen ostanut Zürichin markettien erikoisherkuista ( Suomessa oletettavasti: Stockmann Herkku, Kauppahallit ) valmiina pienissä purkeissa, mutta niitä voi tehdä myös kotikeittiössä:

Ainekset:

100 g balsamiviinietikkaa

1,5 g agar agaria   Huom! liivate ei käy.

Öljykylpy helmien muodostusta varten:

1-2 dl ruokaöljyä, esim. rypsiöljy perusteellisesti kylmennettynä

Hyvä ohje:

http://www.soppa365.fi/resepti/68361/helpot-balsamicohelmet/


n-h

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KIITOKSELLA KOMMENTISTASI !