Red%20Currant-Cheese%20.jpg
Helppo juustokakun pohja syntyy kaurakeksien  (15 kpl) muru ja 50 g voita seoksesta.
Piirakkataikina käy hyvin pohjaksi juustokakulle, samoin  'Nippon' riisimurokeksit. 
Tavallinen täyte: 
600 g Philadelphia tuorejuustoa
2 dl hienoa sokeria
3 kananmunaa
250 ml kermaa
1 dl maissitärkkelystä
1 tl vaniljasokeria
puolikkaan sitruunan kuori ja mehu
 ( Kultarusinoita (vaaleita) ohut kerros pohjan päälle )
Tarjoillaan (lämpimän) ohuen punaherukka kastikkeen kanssa.
Koristeluun punaisia tai valkoisia herukoita ja tomusokeria
1. Murskaa keksit tehosekoittimessa tai kaulaa muovipussin sisällä olevat keksit.
2. Sekoita joukkoon sulatettu voi.
3. Painele keksipohja tiiviisti irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.
 Jos pidät rusinoista, ripottele pohjan päälle kultarusinoita jonkin verran
4. Sekoita kaikki täytteen ainekset yhteen tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan pohjan päälle.
5. Paista kakkua 170 asteisen uunin alatasolla n. tunnin ajan.
6. Anna kakun jäähtyä hyvin ennen tarjoilua. Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

nami-hiiri