8. heinäkuuta 2017

Päivä aurinkoisessa Genevessä 6. heinäkuuta !Sveitsin suuri pieni kaupunki Geneve, saksaksi Genf, tarjosi pilvettömän taivaan sly kohtaamiselle. Se oli nami-hiirelle ihka ensimmäinen kokemus SLY -emoilun ja omien rinkeihin osallistumisien aikana.
 Sinisen taivaan alla, virtaavan veden äärellä maistui viileä smothie...kolmeen eri makuun, iloista harmitonta rupattelua  ......Ison järven puhdas vesi pitää linnut valkoisina !Lämpimin ajatuksin täytetty suomalainen Muumi -tuliaiskassi......herkkupussi ja leluja nami-hiiren koirakavereille - Furio & Möet  saavat ne maanantaina......hauska piirustus, sekä 'varvaskylpyä' hiirelle, jotta jaksaa juosta koirien kanssa.

.

"Hiirellä on oikeasti palloa potkivia kivoja kavereita Suomessa....sain maistaa  poikien lähettämiä herkkupalojakin ekana, kun Möet tulee kotiin vasta perjantaina."Kassien vaihtoa - suomalaista parhautta nami-hiirelle! Sveitsin Valio eli "Swiss Milk" -kassi puolillaan tuliaisia Suomeen.


Sydämellinen kiitos vierailijoille mukavasta tuokiosta, ja antoisia kokemuksia matkan päätarkoitukselle, ja pienille lähialueen tutkimusmatkoille! 
Turvallista kotimatkaa! Terveisiä kotiin, sekä tutuille!

Hugs
nami-hiiri

4 kommenttia:

 1. Kiitos ❤❤❤ paketit tulivat tänään. Kassi on ihana ja todella taidokkaasti tehty! Ammattimaista tekoa suorastaan! Ja aivan hirmuisen paljon karkkia. Nyt olen vähän nolo, kun sait puolestasi pelkän kassin... ilman mitään extraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Reppanainen!
   Se onnistui, kurssi oli todella taitavan vetäjän hallinnassa. Meillä oli tosi hauskaa, vaikka purkutyötäkin jouduimme tekemään.
   Karkit oli lapsille…kuumuudesta johtuen jäit ilman Alppimaan suklaata.

   Kiva jos sen vaaleapohjaisen tilkun vaaleus ei haitannut.
   Hei olimmeko pareja mennen-tullen? Sekin on hauskaa, ja ole huoleti ilman mitään noloa ajatusta. Oman kassini pääsen kuvaamaan blogiin vasta su iltana tai ma aamuna. Kaikkea hyvää kesän jatkoon!
   nami-hiiri

   Poista
 2. Juu, minä lähetin sinulle kassin =) hetken minäkin mietin suklaata, mutta tuntui hölmöltä lähettää suklaata Sveitsiin, joka on tunnettu laadukkaasta suklaasta.

  VastaaPoista

KIITOKSELLA KOMMENTISTASI !