4. heinäkuuta 2017

Kesäkuun laatuaikaa Zürichissä.....

"Hiltl" Zürich

"Roots" Zürich

"Brandy Melville" Zürich


Zürich Corso: "Wonder Woman" 

MELKEIN kaksikymmentä vuotta meni, ennen kuin saatiin kunnon supersankari elokuva, jonka pääosassa on nainen. Nykyaikaiset supersankarielokuvat alkoivat vuonna 2000 elokuvasta X-Men. Sen jälkeen on nainen laitettu pääosaan kahdessa elo­kuvassa. Kovin paljon huonommin ei olisi voitu onnistua kuin elokuvissa Catwoman (2004) ja Elektra (2005).

Wonder Woman (2017) on hyvä elo­kuva, ennen kaikkea pääosaa esittävän Gal Gadotin ansiosta. Gadot on erinomainen tarunhohtoisen Wonder Womanin roolissa – aito, tunteellinen ja voimakas. Wonder Woman on upean näköinen, värikäs ja hyväntuulinen seikkailuelokuva, jonka tarina on kuitenkin kovin tuttu. Muu elokuva ei nouse Gadotin tasolle.

Elokuvan ensimmäinen kolmannes esittelee amatsonien rankan kurinalaista elämää paratiisisaarella ja pohjustaa samalla Wonder Womanin mytologiaa. Toinen osa siirtää tapahtumat meidän ensimmäistä maailmansotaa käyvään maailmaamme, ensi kädessä Lontooseen. Vahvatahtoisen ja itseään ilmaisemaan tottuneen naisen ja sovinistisen sivistyneen yhteiskunnan yhteentörmäyksestä kehitellään humoristisia huomioita. On harmi, että keskustelun tai tapahtumien saavutettua rajan, jossa kulmakarvat alkavat kohota, ne päättyvät aina kuin seinään ettei teiniyleisöille vain tulisi levoton olo. Silti elokuva onnistuu heittämään muutaman oivan havainnon ja piikin.......Punajuurinen Latte maistui nami-hiirelle......meillä ei ollut kiire ei hoppu, mutta silti on hyvä tietää ajan juoksu, varsinkin valoisaan kesäaikaan.

Turvallsta kotimatkaa Mummin ihana sievä aarre! Tavataan taas!

 nami-hiiri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KIITOKSELLA KOMMENTISTASI !