15. helmikuuta 2017

Mitä nami-hiiri teki eilen?Kotikolosta nami-hiiri lähti jo aamupäivästä liikkeelle yksi tarkka suunnitelma mielessään. Päivä oli varattu uudelle kehutulle ja muutaman palkinnon jo keränneelle elokuvalle "La La Land". Aurinko oli luvattu siniselle taivaalle. Ruusuja jaeltiin siellä täällä, mutta iso kaupunki oli harvinaisen autio. Kahvilasta sai helposti mieluisan pöydän kahvituokiolle, vaikka oli lounasaika. Tämän ymmärsi hyvin, toisin olisi illalla  Ystävänpäivän riemujen ollessa  ylimmillään.

Onneksi Hiiri huomasi juuri nyt elokuvasta kirjoittaessaan, että ensi-ilta on ollut Suomessa 13. helmikuuta, niin pelkistetäänpä juttua...salaisuuksien säilyttämiseksi.

Elokuva on saanut noin puolivuotta sitten ensi-iltansa Venetsian elokuvajuhlilla elokuun viimeinen 2016. Se sai siellä erittäin hyvän vastaanoton. Se palkittiin muun muassa seitsemällä Golden Globe -palkinnolla parhaasta musikaali- tai komediaelokuvasta, ohjauksesta, käsikirjoituksesta, miespääosasta, naispääosasta, musiikista ja kappaleesta.  Elokuvan menestykseen liittyvät suuret odotukset jatkuvat, sillä Oscar-ehdokkuuksia se on haalinut itselleen tuplasti enemmän. - Tämä yhdysvaltalainen romanttinen musikaali-draama-komedia, on nuorehkolle ohjaaja ja käsikirjoittaja Damien Chazelle on varmaan oman unelmiensa täyttymys valkokankaalle tehdystä työstä taitavien muiden osaajien kanssa. Lähestyvässä Oscar -illassa nähtäväksi jää mikä on tämän unelman todellinen suuruus!? - Pääosissa näyttelevät Ryan Gosling, Emma Stone, John Legend ja Rosemarie DeWitt. Elokuvan tarina kertoo muusikosta ja näyttelijästä, jotka tapaavat ja rakastuvat Los Angelesissa....

Katsoisiko nami-hiiri filmin uudelleen? Kyllä...jos elokuvateatterin suhteellisen pienen salin äänentoistoa voisi rukata astetta pari hieman korvia ystävällisemmäksi. 

Zürichin 'Stockmannilta' ostetut huisin kalliit italialaisten Red delicios Ystävänpäiväksi tuottamat omenat odottelivat kiltisti nalle-kassissa. Kalliit? Yksi omena koosta riippumatta maksoi 4.90 CHF kappale....eikö tuolla kappalehinnalla saisi jo toista kiloa....Saksasta ainakin!?

nami-hiiri2 kommenttia:

  1. Minäkin tykkäsin kyseisestä elokuvasta! Aluksi ehkä hieman vierastin ajatusta musikaali-elokuvasta, mutta tämä oli mahtava sellainen. :)

    VastaaPoista
  2. Hauskaa, että tykkäsit - Roosa!
    Olet paljon nuorempi, kuin nami-hiiri, joten hyvin ymmärrettävää ne ensi ajatukset.

    VastaaPoista

KIITOKSELLA KOMMENTISTASI !