9. helmikuuta 2017

Helmikuu ja 1. salainen lähetys!SLY38 on alkanut. Helmikuun lähetys oli saapunut kahtena kappaleena postilaatikkoon jo eilen! Tämä leivontaan suuntautunut salainen hauskuus alkaa suomalaisilla postimerkeillä, kuten aina. Suurista kuorista paljastui hiiren omalla kielellä painettuja lehtiä, sekä lehtisiä. Pikaisella selailulla tuli valittua heti jo monta testattavaa. Pieni retki lähimarkettiin on ensin tehtävä tuoretuotteiden vuoksi. - Tietämättään uusi salainen leivontaystävä ratkaisi nami-hiiren 'pienen pulman', jota on tullut muutama päivä jo pohdittua. Siitä lisää myöhemmin.

Kaikesta päätellen nami-hiiren uusin salainenLY on huumorintajuinen, koska oli ottanut ihan kirjaimellisesti kyselyn vastaukset mm. lempimakeisen kohdalla: "Da-Capo, Da-Capo, Da-Capo ! "....nyt on mistä valita Ü. Edellisestä hopeatoffeesta livenä on kulunut tovi. Salmiakki sinällään ei kuulu päivittäiseen suosikkilistaan, mutta maistuu toki - ja Sisu -purukumina on  ihka uusi tuote nami-hiirelle! Kaunis kortti mukavalla viestillä!

Kirjelaatikossa oli erikseen vielä hiiren kuvalla varustettu Ystävänpäivä -kortti!

Lämpimin terveisin, kiitoksella
nami-hiiri
8 kommenttia:

 1. Voi että miten ihanat kirjekuoret olet saanut =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopas,Redrose muuta!
   Illan hämäryys yllätti, joten reseptien testaus jää tältä illallta,
   mutta huomenna anivarhain....jotta saa kuvatkin!

   Poista
 2. Nyt riittää Da Capoja :D Kivan paketin olet saanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinun, Helena!
   Kakun reseptin aion testata viikonloppuna pienellä vuoalla, niin saa toisenkin Ü !

   Poista
 3. Joka kerta kun näen sinun blogissa Da Capon kuvia, mietin että pitäisi joskus itsekin maistaa sitä Bosnialaisen Suomalaiselle iha tuntematonta ja salaista makua. Ja sitten vielä herää kysymys, oletko sinä muistanut sitä uutta Da Capoa, capuccino makuista? Kumpi on parempi?

  VastaaPoista
 4. Hih, Sanja, hauskaa, että kommentoit!
  Aina ei nami-hiiri oikein tiedä, johtuneeko hurahtaminen suklaan keltaisesta kääreestä vai oikeasta todella sen mausta. Hyvä maku kuitenkin!
  Ulkomailla siihen ei törmää Helsinki-Tukholmareittiä tai Vantaan lentokenttää kauempana.
  Parhaiten se maistuu kahvin kanssa..leipomuksessa sen maku häviää - olen kerran kokeillut, joskin hyvin pienellä määrällä:

  https://nami-hiiri.vuodatus.net/lue/2010/01/valkoinen-brownie-kohtaa-tumman-da-capon-lautasella

  Mahdollisesti, ei kuitenkaan varmasti, Da-Capon viehätys on juuri siinä, ettei sitä saa, kuin Ystäviltä! Uutuudesta en tiedä mitään Ö......n-h on tunnetusti tottumuksiensa orja Ü

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun lempi herkut kotimaastaani maistuvat paljon paremmin minun muistossa kuin todellisuudessa. Silti tahdon niitä koko ajan. Sinä varmasti ymmärrät mitä tarkoitan:)

   Poista
  2. ...juuri näin, olen lähes 100%:sti samaa mieltä!

   Poista

KIITOKSELLA KOMMENTISTASI !