13. tammikuuta 2017

Elämä on makeaa myös ilman suklaataSe oli ihan vapaa päätös myötätunnosta leipovia SLY37 rinkiin osallistujia kohtaan. Tammikuun teemana oli suklaattomuus…resepteissä, paketeissa. Hiiri on pitänyt päätöksensä hyvin. Kaikki saadut suklaat loppuivat Uutena Vuotena. Mitään ei ole ostettu, ellei mukaan lasketa teepakettia, joka sisältää kanelin, kardemumman, mustapippurin ja muiden mausteiden lisäksi kaakaon kuorta (?) peräti 65%. Hiiri tutki tuoteselosteen ja näki senkin, että biologiselle teelle oli annettu nimeksi: ”Schoko Yogi Tea”. Myöhemmin kotikolossaan hiiri siemaili höyryävää juomaa teelasista ja hetkeä myöhemmin päätti, ettei osta koskaan toista pakettia. Tämä tee juodaan urheasti loppuun. Hiiri kestää tämän, kuin …….

nami-hiiri

4 kommenttia:

 1. Tosi kauniit ja mehevät pullat oot leiponut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksella - Kaura !
   Puolukka sopi muuten erinomaisesti pullaan, eikä tuntunut niin laskiaispullalta, joita ei pitäisi syödä ennakkoon ;)) . Oli raikas herkullisuus.

   Oletko muuten tehnyt koskaan 'mangonahkaa'? (Mango -Fruchtleder)

   Poista
  2. Puolukkaa ja pulla sopivat hyvin yksiin ;) Oon tehnyt monesti puolukkapiirakan pullataikinapohjaan, laskiaispulliinkin voisin koittaa. Minulla vielä laskiaispullanleipominen tulossa, ja aikeena.

   Mangonahka..? En ole tehnyt! Kuulostaa aika eksoottiselta. :D Mango-hedelmänä on lemppareita.:p

   Poista

KIITOKSELLA KOMMENTISTASI !