Kes%C3%A4kassi2016%20.jpg

Kesään ja ilahduttavaan hauskuuteen mahtuu muutakin, kuin pullaa tai jäätelöä!  Oli ihka ensimmäinen kerta, kun nami-hiiri päätti rohkeasti osallistui 'Singerin' pistoja tai virkkuukoukkua vaativaan salaiseen "KESÄKASSI 2016" vaihtoon mukaan. Aikoinaan on tullut harjoiteltua erilaisia käsitöitä, mutta niin että kun yksi työ & tyyli oli valmis, niin sitten seuraavia ABC -ohjeita kokeilemaan. 'Revinnäistyö' oli mieluisaa.
Eilen sain oman kassipakettini. Sisältä paljastui sininen kassi, pieni kassin kuosia oleva pussukka, 'Kaneli & sokeri' -leivontajulkaisu, sekä hauska itsetehty/ideoitu Muumi-kortti taitavalta Leenalta, joka emännöi täällä! Kassin väritys osui hyvinkin kohdalleen antamieni vihjeiden perusteella. Hiiri käyttää mieluusti yksivärisiä vaatteita, mutta piristystä tuo laukut, kassit, kengät, vyöt... Hiiri ei kanna muovikasseja juuri nimeksikään. Marketti -retkillekin on tukevat, vaatetukseen sävytetyt pienet kassit. Höpsö, mikä höpsö!    
Lämmin kiitokseni, Leena!
Suuret kiitokset myös Heidille / "Heidin hullutukset" blogiin, joka on tämän hauskuuden ideoinut/järjestänyt !
Kunhan hiiren valmistama kassi  kotiutuu, niin lisään kuvan. Myöhemmin vielä leipomuksia, joita lehti inspiroi kokeilemaan.
Mukavaa jatkoa viikkoon!
nami-hiiri

Kes%C3%A4kassi%202016%3A%3A%20kes%C3%A4k

....tässä nami-hiiren ompelema kesäkassi, joka saattoi jäädä ehkä hieman pieneksi kooltaa. On kulunut mahdottomasti aikaa edellisestä 'Singer' -askartelusta ja tarrautunut kaikkeen tekemiseen pieni koko, pienuus Ü!                          
 nami-hiiti