Torilla katoaa kiire ja myös mahdolliset harmitukset, jos niitä sattuisi olemaan. Mahtavaa värien kukkaloistoa, vaihtuvien vuodenaikojen satoa, herkullisia juustoja, tuoretta leipää, onnellisten kanojen munia - ja ennen muuta hymyileviä kasvoja ja torikahvila ! Luonnollisesti torien myyntituotteille on asetettu eri maissa omat sääntönsä. Päässälaskutaito ja vaakaaminen on vuosissa ollut hieman sitä sun tätä, mutta pienet ’virheet’ torilla kulkijat antavat anteeksi…suuremmista huomautetaan ystävälliseen sävyyn…..Nykyään on jo isommille kauppatoreille ilmestynyt tarkat ja ajanmukaiset laskukoneet, digitaaliset vaa’at.
Torilla%202%20-normal.jpg
Metsämansikka ruukussa joutui Marimekon ruskeaan maljaan.....
Torilla%20-normal.jpg
Pienet pilkulliset Mirabellet ja vihreät Claudet, mustat kirsikat, sekä hiipivää syksyä enteilevä kurpitsa kulkeutuivat hiirenkoloon tällä kertaa. Oli siellä kassissa muutakin - gorgonzolaa ja tietenkin mausteinen Pesto Rosso a’la Roma, sekä basilika-valkosipuli Pesto Verde palat. 
marjoja%20-normal.jpgvihannekset%20-normal.jpgkaalia%20-normal.jpg
Tämä kaikki värikylläisyys on läsnä Zürichissä ainoastaan tiistaisin ja perjantaisin ja silloinkin vain klo 07-11.30. 
lauantaina%20antiikki%20-normal.jpg
Lauantaisin kaikki on toisin. Alueen ovat silloin vallanneet antiikki ja vanhat tavarat, jotka etsivät uusia koteja! Moni kauppias on matkannut pitkänkin matkan takaa, turistit ja keräilijät samoin! Kaupantekoon on varattu koko iltapäivä...ja se käy !
nami-hiiri