Perjantaina 14. helmikuuta on Ystävänpäivä ! Aamun tai työpaikan kahvihetken voisi aloittaa muutenkin, kuin kermaisilla makeuksilla. Pientä pohdintaa voisi harjoittaa jo hyvissä ajoin ja miettiä mitä tekisi, tarjoaisi tai miten yllättäisi ystäviä. Suolainen aamupala työpaikan kahvihuoneessa vaiko perinteisesti makeaa?
image-normal.jpg
Helppo voitaikinaan tehty muna-voi/raejuustopiiras on yksi vaihtoehto ja maistuu kyllä tuoreena kylmänäkin, ellei ole sen lämmitykseen mahdollisuutta. Jokainen Ystävät ansaitsevat aikaa...ajan kanssa leivottua, mutta aina aamun liukkaasti kiitävien tuntien aikana siihen ei ole mahdollisuutta. Toisinaan leipomuksien ehjänä kuljettaminen saattaa olla se suurin ongelma.
image-normal.jpgimage-normal.jpgimage-normal.jpg
Pienet piirakat tai isompi levypiirakka, keitetyllä muna-voi tai muna-raejuustohakkeluksella, yrttimausteilla ja ohuella kinkunsiivulla,  on helppoudessaan maukasta heti aamutuimaan ja vaikka juustoa, viinirypäleitä tai kirsikkatomaatteja lisukkeeksi. Pienet minisalaattikerät soveltuvat tarjottimen koristeluun.
Myöhemmin sitten jotain makeaa suussa sulavaa......tai yksinkertaisesti vain (sydän)suklaakonvehteja! 
Herkullinen munavoi,  kolme annosta
2-3 kovaksi keitettyä kananmunaa
raejuustoa
sinihomejuustoa murustettua
voita
persiljaa, pippuria
Keitä munat, pehmennä voi sekä homejuusto mikrossa.
Lisää joukkoon mausteet ja viimeisenä raejuusto.
nami-hiiri