Kahvijuoma%20kuva%201-normal.jpg

"Kahvijuomia kaiken maailman kolkista" - yksi tuon kirjasen 'kolkka' on Florida, jossa lämpöä on parhaillaan +25 °C.  Matkaa kartalla kohtisuoraan alaspäin olisi noin 2'000km. Floridasta  Suomeen on matkaa reilut 10'000km.
Hiiri juo kanvinsa kuumana, vastoin vanhaa olettamusta, että kylmä kahvi kaunistaisi. On hieman harhauttava ajatus, että kahvijuomat olisivat vain kesähelteen juomia! Jäitä hiiri karttaa kesäkuumallakin, joten tämän päivän juomakokeilun kuutiot ovat rekvisiittana lautasella. Juoma on i-lasissa! - Saatu kirjanen odottelee hiiren kotiinpaluuta.
Nescafé Florida Slush
2 annosta Nescafé espressoa
1 dl kylmää maitoa
1 pallo vaniljajäätelöä
1/2 appelsiinin tuorepuristettu mehu
1 dl jääkuutioita
1 tl sokeria
koristeeksi appelsiinin kuoresta kiehkura
Hiiri teki sitruunasta tomaatin kuorimaveitsellä seitinohuen, appelsiinit olivat marketissa ja kaupat olivat tänään suljettu 'Family Day'.
Valmista NESCAFÉ Espresso pakkausohjeen mukaan. Lisää espressoon jääpala ja anna juoman jäähtyä. Kaada espresso ja muut ainekset tehosekoittimeen ja sekoita kunnes seos on samettisen pirtelömäistä.
kahvijuoma%20t%C3%A4n%C3%A4%C3%A4n%20kuv
Edit. 18.02.-14
Ensimmäinen kahvi meni täysin uusiksi, sillä hiirenkolossa ja koiran kotona sokerin säilytys on eriävä - niinpä ensimmäinen kahvi oli vahingossa suolainen Ü. Eikä sitä voinut juoda, ei vaikka aikoinaan suolaa on lisätty pannukahviin. -  Toisen kahvin nami-hiiri valmisti tänään, tiistaina, kahvijäätelöllä ja se onnistui  hyvin. - Ostetussa jäätelöpakkauksessa oli kolmen kopla; yksi raita vanijaa, toinen kahvijäätelöä ja kolmas tummaa suklaata. -  Kahvijuoman maku oli nautinto! Seuraavia ilmestyy vasta, kun hiiri palaa omaan koloonsa.
nami-hiiri Torontossa