Alkuperäisen postauksen hiiri teki jo viime viikolla 16. päivä, mutta nyt on kaksi alimmaista kuvaa lisätty!

Iloisen hauska hyvän ruoan ja leipomusten täyttämä jakso on loppupuolellaan. Tänään oli tämän kierroksen viimeinen kerta, kun summeri soi ja hiiri vaistosi kohta rapusta kaikuvan sanan, yhden ainoan “Post!” Postimies oli mennyt menojaan uudella valkoisella autollaan, mutta ala-aulan penkillä odotti nami-hiirtä suuri keltainen Itellan laatikko!
image-normal.jpg
Hetkeä myöhemmin oli aski auki ja  taiten kirjoitettu, tosi iloiseksi tekevä kirje, sekä nippu herkullisia reseptejä hiiren hyppysissä.
image-normal.jpg
Laatikosta löytyi lisäksi:
  • -  aina tarpeellisia leivinarkkeja, joiden suurkuluttajaksi hiiri tunnustautuu !
  • -  leivinpulveria, jota kuluu kotikolossa – koiran kotona enimmäkseen soodaa tai valmiiksi    sekoitettuja kaiken sisältäviä jauhoja.
  • -  tarpeellista kuivahiivaa, jota kuluu nyt, kun hiiri on kyllästynyt hiivapalojen kuivumiseen.
  • -  patteri mausteita reseptejä varten; paprikaa, mustapippuria, oreganoa ja rosmariinia.
image-normal.jpg
Reseptit:
  • Sipuli-sienipiiras, joka tarvitsee mm. mustapippuria ja rosmariinia.
  • Naan-leipä valkosipulivoilla, johon tulee hiivaa, sekä leivinjauhetta.
  • Jauhelihapiiras filotaikinasta, siihen laitetaan oreganoa – ja minttua, jota hiirenkolosta löytyy usein eri muodoissaan.
  • Pariisin paprikapiirakka, jonka resepti ohjeistaa mm. mustapippurin käyttöön – timjamia löytyy hiiren jääkaapin oven purkkirivistöstä.
  • Työvaihein kuvitettuun Texmex- kanapiirakkaan on edellisen paketin lähetyksestä pussissa jäljellä vielä tarvittava määrä Taco-maustejauhetta.
Hienosti ja ajatuksella oli reseptit sekä mausteet valittu ! Tässä voisi sanoa olleen nyt alkupalat, sillä kuvainnollisesti sokeri oli pohjalla ! Hiiri on tammikuun pakkasten lapsi. Slypari oli huomioinut tämänkin. 
image-normal.jpg
Erittäin kaunis ja herkän värinen itse taiteiltu onnittelukortti. Sen hiiri avasi kuorestaan.....
image-normal.jpg
....mutta lahjapaketit jäävät kuvauksen jälkeenkin odottelemaan oikeaa päivää! Yhdeksän yötä! Kuva lisätään tänne myöhemmin.
IHANIA PAKETTEJA, IHANIA HIIREN MAKUUN OLLEITA RESEPTEJÄ, joista vielä ’Napoleon piirakkakin’ odottelee kiltisti vuoroaan, kun tupsahti tämä sokeriton tammikuu tähän väliin ! Näistä uusista testataan joku hyvinkin pian.
SUURI HALAUS LÄMPIMIEN AJATUSTEN SIIVITTÄMÄNÄ 
blogiin ”Talo järven rannalla” ! Olit ihana ja kekseliäs salainen leivontaystävä !
image-normal.jpg
image-normal.jpg

 nami-hiiri