SLY blogeissa muun muassa kiertää tällä hetkellä TO - DO  -lista. Nami-hiirtä ei ole unohdettu, ainakin parit haasteet on tullu: "Kirsi-Riksi taikoo" ja "Hanna Ihmemaassa" Kiitän niistä! Juuri nyt en ehdi tarkista kaikkia jotka sen ovat saaneet SLY21 kierroksella mukana olevista, joten haaste on vapaasti otettavissa.

   

Kerroinkin jo kiittäessäni haasteen antajia, että lista on ja osa jo tehtynä. Ei hiiri yritä helpolla päästä, mutta kaakaopastan keitto on ollut listalla jo pitkään. Onneksi pasta ei pilaannu. Onko viivyttely johtunut siitä, ettei ole kaakao houkutellut ruokalautaselle? Vai eikö mielessä ole väikkynyt sille kaveria? Mutta kaikkea pitää maistaa, että tietää mistä pitää tai ei, ja selvitettävä onko jostain ihanuudesta jäänyt paitsi.
 
Kun hiirenkoloon ostaa 2 kg omenoita, niin se tarkoittaa sitä, että ne syödään – tavalla tai toisella. Nami-hiiri ei kääri omenoitaan silkkipaperiin ja laita laatikossa pimeään kellariin joulua odottelemaan, kuten aikoinaan äidit ja mummot tekivät. Tämän vuoksi lista on aika tavallinen ja omenapitoinen.
 
TO - DO  -lista marraskuun toisella puoliskolla:

Leivontafoorumin marrashaaste     
Kaakaopastaa  lohen kanssa   
Muffinssi/cupcake  harjoitelmia   
Omenaista pullaa   
  
Juustokakku omenahyytelöllä
Omenapiirakkaa rosmariinilla maustettuna 
Ambrosiakakku
Kuusipipareita pikeerillä  
Maisteluavustajien suklainen vapaa-ajan koti !
 
 
nami-hiiri