Rakennusmiehet hävisivät tänään sen päiväisellä kolinalla purkaen telineitään. Sataa liiaksi. Talvikin on tulollaan. Seuraava työvaihe jatkuu ensi vuonna, kun sää sallii. Keittiön ikkunasta ja parvekkeen ovesta näkyy jälleen ulos. Lunta ei näy.
Syöty on taitoasteikolta annos: hyvin helppo – very easy. Sen päälle voi sitten nauttia parit helpot harjoitusmuffinssit.

Salmon & Mascarpone Pasta
100 g savustettua lohta
250 g pastaa
2 ½ rkl mascarpone -juustoa
tuoretta revittyä basilikaa
raastettua parmesan –juustoa
muutama basilikan lehti koristeeksi
Keitä pastaa ohjeen mukaa:
Kiehauta vesi, lisää pasta ja keitä 9 minuuttia ’al-dente’ – valuta vesi ja
lisää mascarpone kuuman pastan sekaan ja sekoita hyvin.
Lisää lohi pieninä paloina, sekä basilika ja juustoraaste, sekoita..
Tarjoile lämpimältä lautaselta ja koristele parilla basilikan lehdellä. 
Kuva on otettu aterioinnin jälkeen, joten hiiri kokosi ’annoksen’ kuvaa varten uudelleen. Tästä syystä lohi  on  ruusuina ja mascarpone tähtinä !
Yksi pieni juttu vielä – pasta, se on kaakaopastaa. Pussissa lukee: durum vehnää, kaakaojauhetta (9%), vehnänalkiota, sokeria. 
  

Jälkiruokana harjoittelun tuloksia tummana tai vaaleana. Suklainen tai mustikkainen. Edukkaat paperiset formut eivät olleet kauniita laisinkaan uunista tullessaan. Monessa blogissa on nyt näkynyt folioformuja, niitä hiiri metsästää huomenna. Aiemmin niitä on tehty vain makeisille. - Kuvien välissä on hiirelle uuden valmistajan hopeanhohtoinen spray, jota tuli testattua ennen  haukkausta.
 
nami-hiiri