Ehkä joku arvelee nyt hiirellä olleen päätösvaikeutta. Sanoisin, että ’ei’, vaan paremminkin kokeilunhalua, kun taloon syntyi  tarkoituksella yksi vaalea seinä. Yksi talo, mutta kahdet kasvot !  Ennen tämän muotin hankintaa oli mielessä lähiseudun talojen puukoristeetkin, mutta 'hirsitalon' pintaan ne eivät sovellu jälkikäteen tehtäväksi. Kukat ovat Keski-Euroopan vaikutetta. Yleensä joka ikkunan alla näkee kukkalaatikon kesät talvet. Suklaatalon kukat olisi ehdottomasti pitänyt tehdä vielä pienemmällä muotilla, mutta sen hankinta ei ole mielessä. Ei ainakaan tätä taloa varten. Toinen katoista sai vain sokerimassa hiutaleita koristeekseen, mutta toinen on päällystetty pienillä suklaisilla nonparellinapeilla ja kukkien alla on 'laatikkona' muutamat supermini vaahtokarkit.
Pupu on tehty, mutta loikki jonnekin. Lumiukko on vielä tekemättä sokerimassasta. Näin niin ihania pöllöjä Marian blogissa, että sellainen on tehtävä !
28.11.-12  Ovikoriste - ne ovat yleensä käsin maalattuja vanhoissa sisäovissa.
Valkoisesta ikkunasta voi kurkistaa sisään ja nähdä vastakkaisen seinän ikkunat.
'Kesätalon' edessä tyttö on vielä kasvoton !
Pupun kaiketi pupuksi tunnistaa, vaikkei olekaan Taikina Taivaan taiturin luoma kaunotar !
30.11.-12  
Parina päivänä on nyt hiljakseen sadellut lunta. Ukko jäi mallia hieman laihemmaksi. Alppimaan lumiukko ei palele pipo silmillä !
Posliinimallit joutavat jälleen omille paikoilleen - ja talokin kääriytyy huomenna valkopilkulliseen sellofaaniin naapurin lasten iloksi. !
Samalla sabluunalla hiiri aikoo tehdä itselleen kahvikakkutaikinasta talon. Ehkä koristelen, ehkä en, mutta ensin on kanelitähtipiparien, jolumarmelaatin ja mangotähtihyytelön vuoro.
25.11.-12
Savupiippu on piirretty ja valmistunee ihan lähipäivinä. Valkoista sokerimassaa ja sopivia makeisia pitää hankkia, mutta ei tänään. Makeiskauppa on aina maanantaisin suljettu, kuten moni muukin pieni kauppa. Lähimarketin tarjoama valikoima on ymmärrettävästi todella suppea.  
Muotin suunnittelijalle olisi muuten taas uutta asiaa. 
nami-hiiri