Ihana kirja löytyi postilaatikosta aamulla. Ei ihan tuore painos, mutta harvoinhan ne reseptitkään 'uunituoreita' ovat, joita maailman keittiöissä jatkuvasti käytetään. 
......voisiko asian vielä paremmin ilmaista, kuin Maku -lehden Päätoimittaja kirjan alkusanoissa? Tuskinpa vain!
Tässä kuva harvemmin leivontablogeissa nähdyistä herkullisista suupaloista, Italian Baci di Giulietta, Julian Suukko. Ne ovat nami-hiirelle tuttuja ja maistuvat espresson kanssa.
Kirjaan on koottu kymmeniä maistuvia reseptejä läheltä ja kaukaa ja muokattu niin, että onnistuvat suomalaisista kaupoistakin löytyvillä raaka-aineilla. Lisäksi sivuilla on siellä täällä hauskaa tietoa leipomuksista, joita hiiri aina mielellään lueskelee, kuten tämäkin tarte tatin -piirakasta:
"Ranskan Lamotte-Beuvronissa Tatin -hotellia pitäneet sisarukset, Stéphanie ja Caroline Tatinunohtivat vuoden 1898 syyskiireissään omenatortustaan pohjan. Näppärät sisarukset taputtelivat taikinaa omenalohkojen päälle ja kiepsauttivat piiraan tarjolle ylösalaisin. "
nami-hiiri