Soittelen usein rakkaalle pojantyttärelleni, lähettelen pieniä viestejä ja pikkupaketteja. Yritän olla kaiken lisäksi  niin hauska ja vitsikäs,  kuin mahdollista. Se luonnistuu vaivatta, sillä minähän olen hauska ja ihan hyvä ihminen Mummiksi. Mitä tuohon etämummiuteen muuten tulee, niin se näyttää toimivan meidän kohdalla. Tapaamisemme ovat aina laatuaikaa sanan täydellisessä merkityksessä.
Tänään ei satanut lunta. Sitä ei näy olevan missään, ei ole maassa, eikä puiden oksilla, eikä se ole kasaantunut edes parvekkeelle. Päätin soittaa ihanalle kaverilleni, joka kuitenkin oli mahdollisesti ulkoilemassa tai leikin tohinassa. Olisin ’pyytänyt’ häntä etälumiukkosille ja samalla vaihtanut kuulumisia!


Lumityttö -ukko  vai lumiukkotyttö !

Lumi piti tehdä itse blogeista lukemillani ohjeilla. Puolitetut marmeladikuulat piti korvata eurooppalaisilla vadelman näköisillä. Pipareita sentään oli rasian pohjalle jäänyt - joulusta on kulunut vasta pari hassua päivää! Vasara on hyvä apu keittiössäkin - sillä sai sopivan kokoista murskaa isosta saksalaisesta piparminttukepistä.  Vaikka ilma on kylmähkö ja Helsingin säätä muistuttavan kostea ja viimainen, niin liian lämmin lumiukkotytöille, niille jotka istahtavat piparkakuille!
Ennen joulua nami-hiiri odotteli hartaasti tilaamiaan polkaminikeppejä Ruotsista. Mutta siellä ei tehtaan, DHL:n ja tullin yhteistyö sujunut kitkattomasti reilussa kahdessa viikossa, joten tilaus oli peruttava jouluviikolla aikapulan vuoksi. Hiiri ei olisi sitä oikeasti halunnut tehdä, mutta joulun mentyä  ei olisi  enää ollut käyttöä, ei ainakaan sadalle makeiskepille.

nami-hiiri