perjantai, 3. joulukuu 2010
Tagliatelle nauttii forellikaviaarin ja yrttien seurasta !
1 Schalotti
ripaus suolaa, pippuria myllystä
1/16 L kuivaa valkoviiniä
(1/16 L vermuttia , Noilly Prat)
1/4 L lihalientä
250 ml kermaa
1 pieni kylmä voinokare
yrttejä maun mukaan esim. hienonnettua persiljaa ja kirveliä
4 rkl forellin mätiä
Pilko sipuli hienoksi, lisää suola ja pippuri joukkoon ja kuulota voissa hetki.
Lisää viini/vermuutti ja lihaliemi, kiehauta, tarkista maku. Lisää joukkoon kerma, voinokare ja lopuksi yrtit. Kuumenna, mutta älä anna keiton enää kiehua.
Annostele tagliatelle lautaselle ja ripottele 'kaviaaria' päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
KIITOKSELLA KOMMENTISTASI !