Victorian ajan Englannissa leivottiin kukkakakkusia onnellisuuden ja hyvän onnen symboleina. Uunituoreessa kakkupellissäni on varmaan pisara taikaa. Uunista tuli tällä kertaa kauniita yksilöitä.
'Parhaat Kotileivonnaiset' on saanut muutamat sormenjäljet sivulleen 292, kohtaan 'Sitruunamuffinit' nami-hiiren jauhopeukaloista. Siivoan kohta, mutta nyt istun ja ihmettelen taikinan ja uunin taikomia 'kukkia'. Kutsuisin sitä hyväksi yhteistyöksi.  Keittiössä leijailee limen ja kardemumman  hienot aromit. Reseptiä hieman muuntelin mausteiden osalta.
Kukkavuoka, josta tulee kuusi 'muffinssia' kerralla. Niissä ei pienuuteen tottuneen nami-hiiren mielestä ole muuta vikaa, kuin amerikkalaistyylinen koko. Kukan halkaisija on  95mm ja korkeus reunan kohdalta 40mm paistuneena. Koristeina käytin nyt saamiani auringonkukansiemeniä, aiemmin saatuja mimosapalloja ja viimeisintä ruusuani. - Arvaan, että monen kakkutaiturin sormet syyhyäisi näitä koristella, mutta pinta on kaunis yksinkertaisenakin. Niitä voisi 'käyttää' myös jäätelökuppeina tai hedelmäsalaattiin! Mansikoilla olisin varmaan koristanut yhden kokeeksi, mutta niitä ei enää ollut. 
nami-hiiri