7. helmikuuta 2010

Mustan lautsden arvoitus !
Oli mahdottoman mukavaa, että muutamat lukijat huomasivat leikkimielisen kysymykseni joku päivä sitten. Ja voi mitä tarjottiinkaan vastauksiksi! Se oli hauskaa luettavaa. Pidän siitä, jos ei oikeasti tiedetä, niin ajatellaan ja käytetään mielikuvitusta huumorilla. En luvannut suoranaisesti palkintoa, mutta niitä lähtee matkaan kaksi. Toinen lähinnä oikeasta vastauksesta ja toinen mielikuvituksellisimmasta.

Näin hienoja tuikulle tarkoitettuja alusia saa mustina ja valkoisina Ikeasta, ympäri maailmaa! Hinta Sveitsissä oli 9.90 CHF pyöreesti 6,75€.Vasemmalla se kyselyn jäätelöannos kirjoituksesta ja oikealla mukaelma saamastani ihanasta alkupalasta 'tuikun kolossa', joka laittoi nami-hiiren kipittämään Ikeaan matkansa jälkeen.

Jäätelö tarvitsee vain lusikan kattaukseen, sillä vohveli ja pikkuleivät menee helpoiten sormin suuhun!! Ja tuosta herkullisesta 'lohi-leipä-alkupalasta' selviytyy veitsen avulla, jolla vierailija sitten laittaa leivälleen seosta, joka koostuu:

- ranskankermaa ja raejuustoa 50/50

- runsaasti graavi- tai kirjolohta pienehköinä palasina

- tilliä, mausteita maun mukaan

- laitoin salvia-Derbystä pari juustonappia leivän seuraksi, mutta Rosalan kolmioksi leikattuja viipaleita mahtuu kivasti kolme reunan ympärille tasaisella välimatkalla aseteltuina.KUKA sitten saa ja mitä ?

Lähinnä oikein arvasi TUULA vastaten 'kynttilänalusta', sillä sellainenhan tuikku-alusta on.
ja
Vastaus, joka vieläkin naurattaa, oli TAIMIKAKUN 'lampunvarjostin' !

Molemmille laitan 8 muffinssien koristereunaa - 4 kpl kuvan punaisia ja myös 4 kpl aniliinin punaisia kukka- aiheisia, lisäksi 4 lahjarasiaa. Sorry - tytöt, mutta haluan puolittaa pussit Ystävänpäivän takia, niin kumpikin saa punaisia sydämiä !

Snail mailin (=postiosoite) tarvitsisin ja ne voi laittaa minun sähköpostiini (sivun vasen yläkulma). Kuoret ovatkin muuten valmiina jo huomiseen postiin.

Kivaa päivää kaikille !
nami-hiiri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KIITOKSELLA KOMMENTISTASI !