23. marraskuuta 2009

Ideoita jouluun New Yorkin matkalta !



Jos puhdistaa huolella jouluresepteistä ja tuotekuvista vuoden aikana kertyneet pölyt, niin niitä voi taas käyttää. Pienet sormista liimautuneet ja kovettuneet taikinan nokareet luovat nostalgisia muistoja. Pitää lukea ohjeet uudelleen ja tarkistaa kuvista mallit, sekä inventoida keittiön kaapin sisältö. Lahjojen kohteet ovat listattu erilliseen joulumuistioon. Se pitää vielä löytää!

Ja lahjaksi aiotut makeudet voisi tietenkin taas pakata siihen samaan valkoisen pahvirasian kultaiseen 'altaaseen', kuten viimeiset kahdeksan joulua. Niitä pieniä rasioita oikein odotetaan. Näin on kertonut moni saajista uusi rasia kädessään. Ensimmäisen joulun jälkeen ei ole kenenkään myös tarvinnut soitella jälkeen päin, ja kysellä, että mitä ihmettä ne olivat, kun olivat niin hyviä ? Sekin on heille jo selvinnyt. Tänä jouluna tulee kuitenkin muutosta, ainakin jompaan kumpaan, sisältöön tai pakkaukseen. Sen olen päättänyt jo hyvissä ajoin. Mutta joulukortin tekstiä en aio muuttaa, en ainakaan vielä tänä jouluna.



Viime vuonna toin itselleni koemaistiaisia ja idean poikasia matkaltani. Tänä jouluna voisin ehkä jonkun ajatuksen hyödyntää. Vaihtoehtoja on monia. Täytyy valikoida vain sellainen, joka kävisi kaikille, kaikille aikuisille. Lapset ovat aina erikoisryhmässä. Ikä ja koko sanelee aikalailla päätöksiä, niin ja tietenkin kieli. Heitä varten on myös Joulupukki, jolle kirjoitan aina heidän toiveistaan. - Alati leipoville bloggaajille nämä kuvien melko tavalliset tuotteet eivät ole mitään ihmeellistä uutta. Mutta osalla onkin ollut vain kappalemäärien tai rasian soveltuvuuden testaajan tärkeä tehtävä. Mietitäänpä hetki....

nami-hiiri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KIITOKSELLA KOMMENTISTASI !