31. joulukuuta 2019

Vuoden 2019 viimeinen ilta!


                                     

Missä nami-hiiri näki ensimmäisen kerran suuren, kokonaisen Brie -kiekon Fazerin vihreillä kuulilla ja toisen tummilla kirsikoilla koristeltuna…ei ole tallentunut muistipankkiin. Vuosien varrella on tullut kuitenkin usein tarjottua syötävän homenukan päällystämää pehmeää Brien seudun Brie-juustoa. Toisinaan lehmänmaidosta valmistettua Camembert juustoa, jolle on annettu lisänimi ’ranskalaisen gastronomian symboli’, lasturasiaan pakattuna. - Kypsänä hienoja juustoja molemmat. - Ansaitsevat enemmänkin huomiota tarjoiltaessa. Kotikolossaan nami-hiiri syö juustonsa usein itse ja ...nauttii! 

Onnekasta uutta alkavaa vuotta 2020 kaikille !

nami-hiiri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KIITOKSELLA KOMMENTISTASI !