17. heinäkuuta 2017

Suklaataikina + kookostaikina = kielen vievä herkku!



Suklaa-kookospiirakka on tehty kahvikakun tapaan pieneen matalaan uunivuokaan. - Ei nami-hiiri liiemmin neilikoista pidä, ei ole koskaan pitänyt. Pakko kuitenkin myöntää, että tämä väri houkutteli kukkakaupan ikkunan takaa ostoksille. Kuvakin onnistui, se kertoo kukan oikein värin ihan 100%:sti.

Suklainen kookoskakku, kahvikakku, vie kielen! Yksinkertainen kahden eri taikinan yhdistelmä, jotka olisi voinut laittaa matalaan uunivuokaan myös kerroksittain, pursottaa raitoina.......Oikeasti tämä ei kaipaa kavereita, mutta jäätelö ja varsinkin pehmis sopisi hyvin kolmanneksi pyöräksi !


nami-hiiri

3 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Redrose, sitä se myös on - ja ellei kookos maistu, niin suklaataikina soveltuu monen kaveriksi.
   ✿◠‿◠

   Poista
 2. Kiitoksella, Milla, tästä viestistäsi, joka saapui lähes vuosi sitten: "Moi! Toivottavasti siellä on kaikki kunnossa? Hieman huolestuttaa, olet ajatuksissa! Yritä parantua ja jaksa levätä rauhassa. Täällä alkoi työt ja hoitorumba, taas yksi uusi kokemus."

  Leivontaa tai herkkuja eivät tohtorisedät kieltäneet, ja nami-hiiri vierailee hyvinkin usein paikallisissa leipomoissa ostoksilla testatakseen tarjontaa päiväkahvinsa kera. Olen vaihtanut pullasudin värikynään. Mutta jotain syötävää aion tehdä kotikatuni kesäjuhliin elokuussa.....

  VastaaPoista

KIITOKSELLA KOMMENTISTASI !