Kostea, maukas kastanjakakku
resepti 25 cm pitkään kakkuvuokaan
taikina:
90 g voita
150g tomusokeria
1 pussi (rommi)vaniljasokeria
3 munaa
200 g kastanjapyrettä
150 g mantelijauhoa
koristeluun:
syötäviä kukkuia, tomusokeria
TEE NÄIN:
° Esilämmitä uuni 190 asteeseen.
° Vuoraa pitkä kakkuvuoka leivinpaperilla.
° Sekoita voi, tomusokeri ja vaniljasokeri hyvin keskenään ja lisää joukkoon ° kananmunat yksi kerrallaan hyvin sekoittaen, vatkaa kunnes seos on kevyt.
° Lisää kastanjapyre ja sekoita hyvin. Nostele lopuksi mantelijauhe taikinaan ja kaada taikina vuokaan.
° Paista uunissa alimmalla tasolla noin 45-50 minuuttia .
° Ota vuoka uunista ja anna jäähtyä 10 minuuttia ennenkuin irroitat/kumoat kakun muotista kakkuvadille, anna jäähtyä rauhassa.
° Ennen tarjoilua koristele kakku halutessasi ja ripottele tomusokeria. kevyesti pintaan.
Hiirenkolon nami-hiiri otti pienestä vuoastaan renkaalla palasia ja nautti pehmeää, mukavan kosteaa jauhotonta kakkua kahvin kanssa pala toisensa jälkeen…on Isänpäivä!
Koristeet 'suklaahöylällä' sveitsiläisestä suklaakiekosta.
nami-hiiri
Onpas kaunis kakku, ja asettelu.
VastaaPoistaKiitos - Kaura !
PoistaSuorastaan kostean mehukas! Oletko koskaan makustellut kastanjapyrettä ?
Ellet, niin laitapa s.postia hiirelle Ü
:) laitoin sinulle postia tulemaan.
PoistaJäin miettimään että miten sait aikaiseksi noin upeat suklaa koristeet?
VastaaPoistaHyvää Adventtia - Mia !
Poista'Höyläsin' suklaakiekosta ja jätin tällä kertaa ne hieman avonaiseksi...avaten kiehkuroita !