Tumma%20leip%C3%A4%20.jpg
Etämummi iloitsee jokaisesta hetkestä rakkaan pojantyttärensä kanssa. Tällä kertaa kyse oli vain yön yli kestäneestä välilaskusta.  Matka jatkui aamulla New Yorkiin. Tyttö 'kaappasi' täti-kummitätinsä mukaan. Mummi jäi laskemaan öitä paluupäivään, jolloin tapaaminen jatkuisi vielä muutaman päivän.....ja nauttimaan suomalaisista tuliaisista.  - Oululaisen 'Reissumies Tosi Tumma' on aidosti erilainen ruisleipä. Sen tumma, mutta pehmeä maku on peräisin maltaasta ja tammisavuaromista. Ravitsevan ja lisäaineettoman leivän pintaa komistavat mustat ja valkoiset unikonsiemenet. Maistuu mahtavalta! Leivottu Suomen Oulussa. Ainesosat: Täysjyväruisjauho ja -jyvä (27 %), vesi, vehnäjauho, siirappi, vehnäproteiiniruislese, unikonsiemen, ohra- ja ruismallas, suola, hiiva ja savuaromi. Leivontaan käytetystä viljasta on 65 % täysjyväruista.
Kotimaan hyvä leipä ei kaipaa ulkomaista voita päälleen. Mangosta ja juustoista syntyi kesäiset seuralaiset kuviomuoteilla. Aamiaisleipä oli valmis. Kupissa höyrysi Muumi -kahvi.
nami-hiiri