Creme%20Fraichemousse%20ja%20ruusu%20.jp


Uusi vuosi on alkanut hiirenkolossa pienillä maittavilla annoksilla, kuten  Créme-fraîhe-Horseradish Moussella sekä Beetroot Carpaccio. Edellisessä on  lohiruusu, ranskankerma-piparjuurivaahto leipäsiivulla, mieto minttuhyytelö, balsamico helmiä, kaakaosuola muruja, pieni, tuore rosmariinin oksa.


Punajuuri%20carpaccio%20.jpg


Toinen alkuruoka on kuvan punajuuricarpaccio, pala maalaismaksapasteijaa, smetana-piparjuurta, juustokuvioita.... Molemmissa annoksissa hieman erilaista poikkeavaa lisuketta, joita mestarikokkaajat saattavat kauhistella ja nostella kulmiaan.

Hiirenkolossa jäi muutama pieni kulhollinen hieman sitä ja tätä tähteeksi. Niistä voi kätevästi laittaa lautasannoksia -  ja nauttia parikin ateriaksi. Keittokirjojen reseptejä tutkimalla voi sitten omat annoksensa nimetä pääaineen mukaisesti. 

Viikonlopuksi riittää vielä salonkikelpoisia keitettyjä punajuuria, joita sitten voi viipaloida paperinohueksi viipaleiksi avaamattoman pienen vuohenjuuston kanssa.

Maistuvaa uutta vuotta kaikille, hyvää ruokahalua...Bon appétit !

nami-hiiri