House%20of%20Chocolate%20%201.jpg
....jotka kutkuttavat makuhermoja mukavasti raikkailla makuelämyksillä.  Sinällään ei mitään uutta ja nami-hiiri on jonkin aikaa seurannut uuden suklaapuodin valmistumista, aina kun on käynyt Zürichissä. - Kauniisti sisustettu, tunnelmallinen liike  "House of Chocolate" avautui nyt  20. marraskuuta. Hiiri ajatteli poiketa siellä jo aiemmin, mutta pyörähti ovelta nähdessään jonon ja irtokonvehtien edessä parveilevan ihmismuurin. Eilen oli parempi mahdollisuus tarkastella tuotteita lähemmin, lukea 'makulappuja' - ja ihmetellä hintoja!  Pientä hämmästystä aiheutti se, etä suklaapuodista löytyi jo aiemmin tuttujen valmistajien tuotteita. Toki pääpaino, ainakin näin alkuun, on kilpailuissa palkittujen  mestareiden luovaa näkemystä makeasta suupalasta. Ennakkoilmoittelusta tämä oli unohtunut. - Hiiri nosti kaapista KOKO -espressolautasia kuvaan, jotta konvehtien koosta saisi käsityksen ilman perinteistä tulitikkua. Lautaselle mahtuisi 9 kappaletta ja se maksaisi  20€, paino olisi noin 70 g. Mutta eikö se ole hieman liikaa...2.20 kappale? Vaikka kuinka arvostammekin käsityötä kaikessa, niin ei konvehtien valmistus ole 100%:sta käsityötä, kuten esim. pitsiliina. Suklaat tehdään erikoisformuissa, temperoitua suklaata käyttäen ja täyttämällä.....Se ulkoinen houkutus on sitten tekijänsä luovuutta, varien riemua. Maukkaita toki olivat ja täytteiden raikkaus miellytti. Maku oli se mitä ilmoitettiin, ei tarvinnut arvailla. Oli hyvä, että konvehdit olivat minikokoisia, sillä täytteet olivat järestäin hyvinkin löysiä.
House%20of%20Chocolate%202%20.jpg
House%20of%20Chocolate%20.jpg
Tässä kuvassa on muutamia normaalikokoisia joukossa, joita KOKO -lautanen vetäisi ehkä 6 kappaletta, ilman tuuppimista.  
nami-hiiri