Uudessa "Cake & Bake Heaven" - lehdessä oli parikin hieman erilaista reseptiä, joita nami-hiiri hyvinkin voisi kuvitella tarjoavansa isälleen. Hän oli enemmän suolaisen ystävä. Varhain aamulla juhlapäivän kunniaksi vähemmän makea voisikin olla hyvä ajatus ....
Zucchini-Lime-kahvikakku, 8-10 palaa / 20 cm vuoka)
Kakku
135 ml auringonkukkaöljyä
100 g extra hienoa sokeria (ohjeessa oli 200g)
2 isoa huoneenlämpöistä kananmunaa
300 g spelttijauhoja
7 g leivinjauhetta
1/2 tl ruokasoodaa
335 g pieniksi pilkottua kesäkurpitsaa
2 biolimetin raastettua kuorta (tai osa biositruunan kuorta )
Paistoaika 160°C (ylä- jaalalämpö) kuumassa uunissa 40-50 min, tikkukoe, kunnes kakku on kullanruskea.!
Juustokreemi
200 g maustamatonta tuorejuustoa
50-100 g tomusokeria
1 biolimetin raastettu kuori
Koristelu
Laita kakun juustokreemin päälle kesäkurpitsan pitkiä lastuja juuri ennen tarjoilua.
Taateli-pekoni-muffinssi,12 kpl
200 g vähärasvaista pekonia tai ohutta kinkkua siivuina
120 g kivettömiä kuivattuja taateleita pieniksi pilkottuna
3 kananmunaa
75 g sokeria
25 g vaahterasiirappia
70 g huoneenlämpöistä voita
140 g tavall. piimää
200 g (speltti)jauhoja
1/2 pss. (Dr. Oetker) leivinpulveria
Paistoaika 200°C tai 180°C kiertoilma n. 25-30 min.
Muutama pekonisiivu pienitään taikinaan….muut kääritään hieman jäähtyneiden muffinssien ympärille.
Hiiri käyti ohutta Kultakinkkua/Prosciutto oro affum.
nami-hiiri
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
KIITOKSELLA KOMMENTISTASI !