Tarun%20palkinto%20.jpg
TARUN TAIKAKAUT  jaettu I palkinto: kuivattu mansikkapala, vadelmajauhe/hieno pöly, suolaton pistaasimanteli, elintarvike hopea-  ja kultapulveri.
NeitiLeipuri%201.%20jaettu.jpg
NEITI LEIPURI  jaettu I palkinto:  syötävä Hopea- ja kultajauhe , vadelmajauhe/-pöly, suolaton pistaasimanteli ja kuivattu mansikkapala.
Sokerivaltakunta%20III%20pronssia%20%21.
SOKERIVALTAKUNTA  III pronssipalkinto , hän kirjoittaa omissa nettijulkaisuissaan hauskasti näin: "Se fiilis, kun kakkutarvikkeet muistuttaa meikkiboxia!" ( kuivattuja tyrnimarjapaloja, mustikkajauhetta, suolaton, naturel pistaasimanteli ja syötävää pronssijauhetta)
Tanskalaista laatua. Tuotetestauksen nami-hiiri kävi läpi syyskuussa Kööpenhaminan matkansa aikana, maisteli ja pyöritteli purkkeja. Laatu ja ulkoasu miellytti. Osti muutamia tuliaiseksi itselleen. Suomeen tuotteita tuo CS delishop Finland. Nami-hiiri osti palkintotuotteet sieltä ja pyysi lähettämään voittajille.
lohdukkeet%202015%20%3A7.%20.jpg
Lohdukkeiden ryhmäkuva: Hibiskussuola, unikonsiemen, ruususuola, laventelinkukka, Tzatziki sekoitus, punajuurijauhe ja  kurkkuma. Ne soveltuvat kaikki niin leivontaan, kuin ruuanlaittoonkin.
 
Lohdukkeen ' 7x minimauste' -pakkauksen  hiiri suunnitteli ...oikeastaan värien perusteella ja hankki sveitsiläisestä mausteyrityksestä,  postittaen ne itse.
nami-hiiri
 P.S.
Kakkusankareilla on mahdottoman upea arvonta menossa !