Chavroux%20Parfait%20.jpg

Parfait mansikkasalaatilla

150 g Chavroux vuohenjuustoa ns. tuorejuustona
2 tuoretta keltuaista
4 rkl sokeria
1 vaniljatanko, mutta vain sen siemenet

2 dl kermaa
2 tuoretta valkuaista
2 ripausta suolaa
2 rkl sokeria

3 rkl akaasiahunajaa
3 rkl sitruunan puristettua mehua
1 rkl tuoretta timjamia
1-2 dl mansikoita paloiteltuna

  • Vatkaa munankeltuaiset, sokeri, vanilja ja tuorejuusto vaahdoksi.
  • Vatkaa munanvalkuaiset ja suola kiiltäväksi vaahdoksi. 
  • Vaahdota kerma ja sokeri.
  • Yhdistä munavaahdot käännellen ja lisää lopuksi sekaan myös kermavaahto.
  • Kaada massa yhteen isoon silikooni vuokaan tai pakasterasiaan. Voit käyttää myös pieniä annosvuokia.
  • Anna olla pakkasessa ainakin 4 tuntia ennen tarjoilua. Ota esille n. 10-15 min ennen tarjoilua ja koristele 
nami-hiiri