kakkuvuoka%20%20.jpg
Toukokuu%20%3A%20Lf%204.%20.jpg
 "Mustikkaa ja valkosuklaata", pisteitä 25,4     Toukokuun Lf täytekakkuhaaste/ sarjassa kotileipurit
Resepti ja maku: 10+13+12+14+ 13,5 = 12,5
Ulkonäkö: 10+10+9+8+ 8,5 = 9,1
Kokonaisuus / toteutus: 2+5+4+4+ 4 = 3,8
Lisäksi Lf aktiivijäsenten suosikki 40%:lla

Sanallinen palaute:
  • Heini Tapanainen: Herkullisen näköinen, hienosti toteutettu kakku. Koristelu erikoinen ja hyvin toteutettu
  • Pia Kuivalainen: Erittäin siisti toteutus! Koristeet ovat hyvällä tavalla yksinkertaisia ja sommittelu säilyy raikkaana. Kakku on suora ja kerrokset tasassa, mikä kielii harjaantuneisuudesta. Pensasmustikkasattumat kakun välissä ovat kiva yllätys syöjälle. Kakun kyljet ovat siistit ja sileät, mutta reuna on raapattu turhankin tiukasti kakkua halaten, sillä kakkupohja sekä täytteen mustikat paistavat kyljistä läpi. Mustikka ja valkosuklaa ovat hyvä yhdistelmä. Mustikkaa olisi voinut ehkä tuoda vielä enemmän esille kakun täytteissä vaikka mustikkamarmeladin muodossa, jota olisi levittänyt kakkulevyille täytemassan alle. Resepti oli selkeä ja helposti ymmärrettävä.
  • Sirkku Aaltonen: Selkeät ohjeet, joilla varmasti kotileipurikin onnistuu. Kauniit kukkakoristelut, herkulliset makuyhdistelmät – yksinkertaisuus on plussaa tässä kakussa.
  • Leipuri-kondiittori -opiskelijat: resepti oli selkeä. Mustikka ja valkosuklaa toimii hyvin yhdessä, pensasmustikat plussaa! Vesiilmapallojen käyttö koristeissa oli kiva idea.
  • Tekila: Yksinkertainen kakku, toimiva täyte. Meillä päin tuorejuustoon käännellään kerma, ohjeessa toisinpäin? Mustikat täytteessä varmasti täydellistä, mutta ei niin esteettisen kaunista. Suklaakoristeluidea nerokas, toteutan itsekkin!
  • Tanja: Vau, pensasmustikat toimivat hyvin täytteessä, leikkautuvatkin hauskasti! Vaikuttaa todella herkulliselta. Hyvät, yksityiskohtaiset ohjeet.
  • Paula: Tämän kakun tuntee ja maistaa suussa, niin selkeä! (Kannatti kokeilla mustikkaa kakussa!) Tosi kaunis ja mielestäni erilainen koristelu, mihin mustikoissa totuttu.
Nami-hiiri kiittää ammattiraatia sekä Lf aktiivijäseniä  lämpimästi halaten ja kiitää kaikkia kanssa kilpailijoitaan!
Linkki reseptiin , reseptin vaiheista sen verran, että kermaan todella käännellään suht löysä tuorejuusto-valkosuklaaseos. Hiiri 'halasi' kakkuaan raapalla tosiaan peräti kahdesti, tunnusti osaamattomuutensa auringon ilkkuessa ikkunoiden takanaja sekä kisan luoman hermostuneisuuden edessä ja päätti jättää kakkunsa muodikkaasti rohkean 'alastomaksi' Ü. Sokerimassa kävi toki mielessä, mutta hiiren oli syötävä kakkunsa itse! Suklaakukkien tekoon oli löydetty idea tällä kertaa kirjasta "Emman kakut & jäätelöt".
Fazer%3ASuklainen%20keitti%C3%B6%20.jpg
Lämmin kiitokseni Leivontafoorumin toukokuun täytekakkujen arvostelijoille ja kakkujen äänestäjille, jotka mahdollistivat Suklainen keittiö/Fazer unelmapalkinnon! Kaunis kiitokseni Fazerilaan! 
Paketissa oli leivinliina/astiapyyhe, nuolija, pino herkkureseptejä, valkoista ja tummaa suklaata sekä erilaisia rouheita uusiin leipomuksiin!
nami-hiiri