![sokerointia%202%20.jpg](http://vuodatus.net/media/cache/normal/blog_content_image/normal/552b76b7b596dc2f17000003/sokerointia%202%20.jpg)
![sokerointia%201.jpg](http://vuodatus.net/media/cache/normal/blog_content_image/normal/552b76b6b596dc3317000001/sokerointia%201.jpg)
Syötävien kukkien sokerointi leipomusten ja lautasten koristeeksi on aina yhtä hauskaa puuhastelua. Täältä löytyy enemmän tietoa itse sokeroinnista.
Seuraavaksi on orvokkien vuoro. Hiiri aikoo kokeilla myös samettiruusua, luettuaan lehtiartikkelista: "Samettikukka ja kääpiösamettikukka ovat yksivuotisia kesäkukkia. Siemenet kylvetään ruukkuihin maalis-huhtikuussa. Kääpiösamettikukan voi kylvää suoraan kasvupaikalle. Samettikukat maistuvat voimakkaasti sitruunalta ja kestävät hyvin myös lämpimien ruokien koristeina. Parhaimmillaan kukka on juomissa sekä kakkujen ja jälkiruokien koristelussa...."
nami-hiiri
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
KIITOKSELLA KOMMENTISTASI !