SLY30%20-%20huhtikuu%20.jpg
Jälleen on hiirenkolossa keväinen ja auringonpaisteinen joulu! Aamulla näet saapui SLY30 kierroksen viimeinen ylellinen ja makea salainen paketti. Nami-hiirtä on hemmotellut salainen ystävä 3 kk:tta suomalaisilla tuotteilla ja leivontaan houkuttelevilla resepteillä. Tällä kertaa salaparina oli "Elämää keltaisessa puutalossa"….ihana asukas!

Pikasilmäyksellä ei voinut Herkku LEIVONTA -lehdestä valita muutamaa reseptiä loppukuun kahvihetkiin. Toinen toistaan houkuttelevampia leipomuksia/ideoita täynnä koko lehti!
Pandan 'Lentävä luuta' oli ihana uusi tuttavuus. Yksi oli maistettava kuvauskuormasta! Paketin sisältö kokonaisuudessaan puettuna kahteen sanaan: Suomalaista laatua!

Suuri lämmin halaus kiitokseksi ! Olet osannut koonnut lähetykset todellakin juuri 
nami-hiiren mieltymyksiä ajatellen!

Tässä vaiheessa tulee aina hieman surullinen mieli, kun kierros/kierrokset kulkevat loppuaan kohden. Myös kieltämättä hieman huonokin olo, kun silmiin osuu väistämättä postimaksujen hinnakkuus. Miksi hiirenkolon pitää olla niin kaukana ? - Hiirenkolosta emoillaan seuraava SLY31 kierros, sydämellisesti tervetuloa mukaan! 

SLY30%20huhtikuu%202%20.jpg
......lauantaina nami-hiiri käärii hihat ylös ja ryhtyy leivoskelemaan !
nami-hiiri