Kiitos kierroksen parini ilahduttavasta viestistä kauniin kesäisen kuvan kera! Kävin heti tutkimassa linkit . Suomen Sokerin/Dan Sukkerin sivuilta lainasin heidän kuvaansa.
Jäätelön perusohje, 4 annosta
Ainekset
4 munankeltuaista
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 ½ dl maitoa
2 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
Maustamisvinkkejä
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1–2 tl jauhettua kanelia
3 rkl kaakaojauhetta tai mantelirouhetta
2–3 dl marjoja tai hilloa
2 dl rouhittua suklaata
1 ½ dl maitoa
2 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
Maustamisvinkkejä
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1–2 tl jauhettua kanelia
3 rkl kaakaojauhetta tai mantelirouhetta
2–3 dl marjoja tai hilloa
2 dl rouhittua suklaata
...aikuisille valintoja:
2–3 rkl likööriä
2 rkl pikakahvia ja 2–3 rkl rommia tai konjakkia
2–3 rkl likööriä
2 rkl pikakahvia ja 2–3 rkl rommia tai konjakkia
1. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi.
2. Kiehauta maito, kerma ja glukoosisiirappi. Vatkaa keltuais-sokeriseos maitoseokseen. Siivilöi seos ja lisää sitten mahdolliset mausteet. Anna jäähtyä.
2. Kiehauta maito, kerma ja glukoosisiirappi. Vatkaa keltuais-sokeriseos maitoseokseen. Siivilöi seos ja lisää sitten mahdolliset mausteet. Anna jäähtyä.
3. Laita seos jäätelökoneeseen tai pakasta vähintään viisi tuntia.
4. Vatkaa seosta pakastumisen aikana muutaman kerran. Pyöritä palloiksi ja nauti!
4. Vatkaa seosta pakastumisen aikana muutaman kerran. Pyöritä palloiksi ja nauti!
Näitä reseptejä kulkee nyt ristiin rastiin kesäkuussa, mutta ajattelin kuitenkin laittaa esille tämän perusohjeen, josta voi maun mukaan ideoida. Se soveltuu niin koneelle, kuin pakastinta valmistukseen käyttäen.
Lisään sitten tähän samaan postaukseen, mitä tuli tehtyä ja miten !
nami-hiiri Torontossa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
KIITOKSELLA KOMMENTISTASI !