![Gelato%20Macaron%203-normal.jpg](http://vuodatus.net/media/cache/normal/blog_content_image/normal/538231f5b596dc4e58000013/Gelato%20Macaron%203.jpg)
Jäätelökesä on tulollaan. Pakastimessa on kolmen jäätelömaun avattu pakkaus. Saattaa olla hyvinkin perua hiiren edelliseltä vierailulta. Koira ei muistanut, ei liioin hiirikään. Mutta Macaron -kakkuset maistuvat kesät talvet. Satojen makujen ja makuparien joukosta nami-hiirellä on omat maku- ja värisuosikkinsa. Viisi sormea riittää niihin mitä hiiri itse tekee.
![Gelato%20Macaron%202-normal.jpg](http://vuodatus.net/media/cache/normal/blog_content_image/normal/538231edb596dc6958000000/Gelato%20Macaron%202.jpg)
Jos ranskalais-italialaiskakkusia tekee jäätelökeskustalla kahvivieraille tai jälkiruuaksi, on ne hyvä valmistaa edellisenä päivänä valmiiksi pakkaseen. Vaikka jäätelökerros näyttää paksulta verrattuna hiiren canach/hillotäytteisiin, niin se sulaa 15-20 minuutin aikana valuvaksi.
![Gelato%20macaron%201-normal.jpg](http://vuodatus.net/media/cache/normal/blog_content_image/normal/538231e6b596dc4e58000007/Gelato%20macaron%201.jpg)
Tarjoilulautasen on syytä olla reunallinen. Muutamat hiiri täytti suklaajätelöllä, osan vaniljalla, hillotäyte on pistaasimantelitahnaa. Macaron-resepti on hiirelle vanha tuttu ja turvallinen, joka on yleensä antanut hyvän lopputuloksen. - Pakkasessa jäätelön kanssa kakkunen hieman sitkistyy, joten jäätelö pysyy mallikkaasti paikoillaan. - Nykyään saa niin sieviä kylmälaukkuja, joten ainakin terassi/pihajuhlissa sellaisen voi laittaa tarjoilupöydälle. Oivallinen pikku-herkku kevään ja kesän juhliin!
nami-hiiri Torontossa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
KIITOKSELLA KOMMENTISTASI !