Gelato%20Macaron%203-normal.jpg
Jäätelökesä on tulollaan. Pakastimessa on kolmen jäätelömaun avattu pakkaus. Saattaa olla hyvinkin perua hiiren edelliseltä vierailulta. Koira ei muistanut, ei liioin hiirikään. Mutta Macaron -kakkuset maistuvat kesät talvet. Satojen makujen ja makuparien joukosta nami-hiirellä on omat maku- ja värisuosikkinsa. Viisi sormea riittää niihin mitä hiiri itse tekee.
Gelato%20Macaron%202-normal.jpg
Jos ranskalais-italialaiskakkusia tekee jäätelökeskustalla kahvivieraille tai jälkiruuaksi, on ne hyvä valmistaa edellisenä päivänä valmiiksi pakkaseen. Vaikka jäätelökerros näyttää paksulta verrattuna hiiren canach/hillotäytteisiin, niin se sulaa 15-20 minuutin  aikana valuvaksi. 
Gelato%20macaron%201-normal.jpg
Tarjoilulautasen on syytä olla reunallinen. Muutamat hiiri täytti suklaajätelöllä, osan vaniljalla, hillotäyte on pistaasimantelitahnaa. Macaron-resepti on hiirelle vanha tuttu ja turvallinen, joka on yleensä antanut hyvän lopputuloksen. - Pakkasessa jäätelön kanssa kakkunen hieman sitkistyy, joten jäätelö pysyy mallikkaasti paikoillaan. - Nykyään saa niin sieviä kylmälaukkuja, joten ainakin terassi/pihajuhlissa sellaisen voi laittaa tarjoilupöydälle. Oivallinen pikku-herkku kevään ja kesän juhliin!
nami-hiiri  Torontossa