Tee kuoret lempireseptisi (italialainen tai ranskalainen marenki) mukaan - muista ettet tee nyt makeaa kakkusta!
210 g tomusokeria
3 valkuaista
125 g mantelijauhetta
väriksi:
1/4 - 1/2 tl kahdesti siivilöityä tomaattijauhetta tai hieman punaista elintarvikeväriä ... jossain ranskalaisessa reseptissä oli käytetty ketsuppia, hiiri kokeili pussikeittoa, mutta s oli liian mausteinen.
Täyte esim.:
1 iso tomaatti tai 2 pientä
30 g hyytelösokeria
30 g fetajuustoa
30 g paksua tuorejuustoa
2 oksaa tuoretta basilikaa hienonnettuna
muutama tippa sitruunamehua
suolaa ja pippuria maus mukaan
- Keitä tomaatteja 1 minuutti ja laita ne kulhoon ja kaada kylmää vettä päälle, kuorii ja leikkaa paloiksi.
- Kaada tomaatit kattilaan, lisää geeliytyvä hillosokeri ja anna kiehahtaa.
- Keitä 5-7 minuuttia sekoittaen koko ajan.
- Sammuta lämpö ja lisää joukkoon juusto ja hienonnettu basilika, sitruunatipat ja mausteet, maistele!
- Sekoita ja anna jäähtyä.
Jos nyt söi lounaaksi porkkana- ja tomaattisuupaloja, niin onhan sitten varmasti jälkiruoan vuoro ?
nami-hiiri
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
KIITOKSELLA KOMMENTISTASI !