kuva%203-normal.jpg

porkkanamacarons%20-normal.jpg
tomaattimacarons%20-normal.jpg

Tee kuoret lempireseptisi (italialainen tai ranskalainen marenki) mukaan - muista ettet tee nyt makeaa kakkusta! 
 
210 g tomusokeria 
3 valkuaista
125 g mantelijauhetta 
väriksi:
1/4 - 1/2 tl kahdesti siivilöityä tomaattijauhetta  tai hieman punaista elintarvikeväriä ... jossain ranskalaisessa reseptissä oli käytetty ketsuppia, hiiri kokeili pussikeittoa, mutta s oli liian mausteinen.
 
Täyte esim.:
1  iso tomaatti tai 2 pientä 
30 g hyytelösokeria 
30 g fetajuustoa 
30 g paksua tuorejuustoa 
2 oksaa tuoretta basilikaa hienonnettuna
muutama tippa sitruunamehua
suolaa ja pippuria maus mukaan
  • Keitä  tomaatteja 1 minuutti ja laita ne kulhoon ja kaada kylmää vettä päälle, kuorii ja leikkaa paloiksi. 
  • Kaada tomaatit kattilaan, lisää geeliytyvä hillosokeri ja anna kiehahtaa. 
  • Keitä 5-7 minuuttia sekoittaen koko ajan.
  • Sammuta lämpö ja  lisää joukkoon juusto ja hienonnettu basilika, sitruunatipat ja mausteet, maistele! 
  • Sekoita ja anna  jäähtyä.
Jos nyt söi lounaaksi porkkana- ja tomaattisuupaloja, niin onhan sitten varmasti jälkiruoan vuoro ?
nami-hiiri