Upea! Kaunis! Hyvin hienostunut kirja ulkoasultaan paljastui paketin kääreistä aamupäivällä. Tumma kulta, lähes kuparille auringossa hohtava ripaus, sai aavistamaan, että kädessä on painava annos kannesta kanteen sisältöä, selkeitä kuvia, vaikeita ja helppoja ohjeita – riippuen kirjaa pitelevien käsien taidoista!
Kirjaa pitelevissä sormissa on ripaus taikaa, sillä kirja avautui selaajansa 'mielimaun makuisen kakun' kohdalta. Niin on käynyt ennenkin. ”Kirsikan suklaakakku” sivulla 141 on se resepti, jota kahvikakkuihin hurahtaneessa hiirenkolossa ensimmäisenä tullaan kokeilemaan. Kirsikoita oli aamulla marketissa! – Kirja lepää nyt olohuoneen pöydällä - se ei jouda hetkeen kirjahyllyyn.
Kirjasta heti kokeiltua:
 ...harjoitelma 1/3 osa taikinalla, joka oli tosi maukasta. Nyt olivat Italian kirsikat jo maukkaita ja suuria, kokoa 24mm, joten hieman jättiläisiä pieneen kakkuun. Mutta paistan uuden viemiseksi keskiviikkona. - suklaa maistui mukavasti kakussa rouhin lopun palan karkeaksi kakun päälle. 
nami-hiiri