Tämä postaus on oikeastaan jatko ja seuraus edellisestä  !
Pehmeät kookosruudut  on "Leivotaan " - lehden resepti  sivulta 93. Makeutukseen hiiri käytti taikinaa tehdessään 'Karppisokeria', joka on tismalleen sama tuote, kuin lehdessä mainittu 'Sötin'. Reseptin psylliumia ei ehkä hiirenkoloon ilmesty - vielä. Kevyessä kevätsateessa ei ollut mitään vikaa, mutta kaupparetkelle nami-hiiri ei nyt lähtenyt vaniljan vuoksi. Se tuli korvattua kardemummalla. 
"Pehmeät kookosruudut" / Leivotaan 2012/1
Aineosat:
1 dl 'Karppisokeria'  tai 'Sötin'
2 kananmunaa
125 g voita
1,5 dl kokosjauhoja/hiutaleita
1/2 tl soodaa
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl aitoa vaniljaa
Maku oli ihan kohdallaan ja maistui sokerittoman kahvin kera. 
On hyvä muistaa, että ellei ole tottunut karppiresepteihin, niin makumuistimme etsii niistä mm. vanhaa makeaa sokerin makua yms. tavallisesti käyttämiämme aineita ja saattaa siksi 'löytää' jotain sivumakua .  Tottuminen kestää kuulemma viikon tai pari  .