“Kevättä on ilmassa!” lisää hymyillen jokainen vastaantulija miltei poikkeuksetta tavalliseen tervehdykseensä. Niin iloisia ihmiset ovat auringosta ja lähestyvästä keväästä. Toki jokainen tietää, että taivaalta voi tulla vielä vaikka mitä. Tälläkin viikolla satoi ohraryynin kokoisia valkoisia palleroita. Ne ovat siitä hauskoja, etteivät piiskaa kasvoja, kuten sisarensa erikokoiset jäiset rakeet. Ne pyörivät hetken hiuksissa ja liukuvat olkapäiltä maahan vaatteita kastelematta. 
Kevään värit ovat voimakkaita. Joka asiassa hallitsee nyt lila, pinkki sekä punainen ja vaalean vihreä. Siihen on pakko alistua, jos on tarvetta ostaa jotain tarpeellista tai vähemmän tarpeellista. Heräävä luonto on innoittanut myös designerit tekemään tuotteista kukkia. Ellei väline ole kukan muotoinen, niin se on kukin koristeltu! Tikun nenässä kököttävät kukat ovat valkoisen suklaan ja Wiltonin Candy Meltsin seoksesta.

Pääsiäisen meetwursti-, kakku- ja suklaapuput odottelevat kauppojen hyllyillä ostajiaan. Mutta hiirenkolossa keskitytään pursotteluun.

11.03.-12

Sunnuntain aamusarvi tuorejuustolla ja kurkulla.
 Hieman yrttimaustetta ja vadelmasuolaa rikkomassa
lautasen 'tylsyyttä'.
Voisarvi on voideltu ennen paistoa sahrami-kananmunalla.

nami-hiiri