Paljon on maailmalla turhia asioita kaupan. Ehkä tässä yksi, ehkä ei sittenkään. Muffinsseille tarkoitettu 'pora', joka poistaa kätevästi pienen palan paistuneesta kakkusesta. Vekottimen jättämän siistin kolon voi täyttää mielensä mukaan hillolla, suklaalla, kermalla ja näin kesällä vaikka jäätelöllä! Pienet 'poratut' palaset inkivääri-limemuffinssista maistuvat sellaisenaan espresson kaverina. 
Turhalta tuntuvan - kätevän kakkuporan on valmistanut kanadalainen 'Cuisipro'. Se on ilmestynyt hiirenkoloon viime vuonna jonkin hankinnan kylkiäisenä.

nami-hiiri

Edit.  5. heinäkuuta
 
'Cuisipro' -sarjan kaikki tuotteet ovat ainutlaatuisia keittiövälineitä, joiden tarkoituksena on puuttua tiettyyn tehtävään tarkasti ja helposti. Ne ovat käteen hyvin sopiviksi muotoiltuja. Niitä vilahtelee erilaisissa esityksissä huippukokkien kätösissä, ei siis ihme, että joitain tuotteita on rantautunut hiirenkoloonkin ! 'Cuisipro Cooking Toolsin’  myötä ruoanlaitto on iloa alusta loppuun.
 
Toki omenapora voisi olla kokeilemisen paikka kolojen teossa kakkuihin. Mutta 'Cuisipro' takaa sen, yhdessä leipojan pienen ranneliikkeen avulla, että niistä tulee aina   identtisiä kooltaan keskellä olevan stopparin avulla ( 2,5 cm syviä ja 2 cm halkaisijaltaan) ja sieviä, tasaisia reunoiltaan. Kaunis pulla maistuu paremmalta, eikös juu  ?  Nami-hiiri pitää kyllä mielessään, että hyvä työkalu ei pelkästään riitä onnistumiseen. - Tätä ja sarjan muita innovatiivisia apureita myydään myös Suomessa.
 
Kaunista päivää lukijoilleni!  nami-hiiri