Mahdollisesti nami-hiiren lukijoilta tulee aprikoosia ulos jo korvistakin. Mutta hiiri 'rakastaa' raikasta auringon kypsyttämää aprikoosia , sen maun ja värin takia. Ja toisaalta ei hiiri kehtaa naurattaa torikauppiaita ostamalla vain yhtä tai kahta pientä hedelmää. Kilon rasia on edukas. Siitä saa monta ja monenlaista herkkua.
Kokeilussa oli 'Crate & Barrel' - silikoniformut. On kokeiltu aiemmin värillisiä. Piti ottaa selvää, jos valkoiset paistavat muffinssit erilailla .  No ei sentään! Ihan normaalit ja herkulliset paistokset tulivat uunista ulos. Pienellä espressolusikalla sististi kolonen 'kakkuun' ja hilloa tilalle. Vaihteeksi mantelikynsiä koristeeksi ! Huomasittehan  ? 
Nami-hiiri kävi kotona kääntymässä ja on taas viikon koiran kaverina. Hiirenkolossa olisi 'vekotin' jota pyöräyttämällä saa kätevästi sopivan  kolosen leipomuksiin, vaikka jäätelölle tarvittaessa. Lämmin muffinssi ja jäätelö on muuten namia !
Toinen asia mitä nami-hiiri testasi ihka ensimmäistä kertaa, oli kakkupaperit, joiden lisäksi pakkauksessa oli kirkkaasta foliosta leikatut palat yksi yhteen. Ehkei olekaan uusi juttu leipureille, mutta hiirelle kuitenkin oli. Kokeilussa kirkas huomaamaton läpyskä piti varsinaisen kakkupaperin siistinä ja tahrattomana ! Kuka käyttää hopeisia tai hopeoituja vateja, niin kirkas folio olisi oiva apulainen säilyttämään hopean/hopeoinnin kirkkaana kakkujen tai rasvaisten juustojenkin jälkeen.
nami-hiiri