Pieni aprikoosin kiprakkuus antaa muuten arkiseen kuivaan kahvikakkuun raikkautta. Nami-hiiri on käyttänyt  itävaltalaisen 'Staud’ –tuoteperheen runsashedelmäistä, raikasta marmelaatia. 
Sokerimassasta hiiri on painellut muoteilla sydämiä, mutta lehdet 'taiteiltu’ vapaalla kädellä.
Vuoka on tavallinen aiemminkin käytetty Pyrex -vuoka.
Tuunattu kahvikakku:
5 dl    kakkujauhoja
2 dl    sokeria
2,5 tl  leivinjauhetta
2,5 tl  vaniljasokeria
2,5 dl kermaa
3    kananmunaa
150 g pehmeää voita
1 dl aprikoosimarmelaatia
esivalmistelu:
  • Voitele ja korppujauhota ( käytin mannasuurimoita) kakkuvuoka.
  • Laita uuni lämpiämään 170°C
valmistus:
  • Sekoita kuivat aineet keskenään ja toisessa kulhossa kaikki muut aineet tasaiseksi massaksi.
  • Yhdistä jauhokulhon sisältö massaan hyvin sekoittaen.
  • Kaada taikina kakkuvuokaan (n. 1,8 l) ja paista uunin alimmalla tasolla 50-60 min. Varmista kypsyys tikkukokeella!
  • Anna kakun jäähtyä 10 min ennen kumoamista.
koristelu:
- rasia vohvelikukkia (Dr. Oetker)
- sokerimassa sydämiä ja kukan lehtiä  made by hiiri  itse
- poikkeuksellisesti sydämet kiinnitetty koristelugeelin avulla, yleensä nami-hiiri ei kiinnitä tai ’liimaa’ kakkukoristeita koskaan.
Harmin paikka, Leivontafoorumin toukokuun 'tuunattu kahvikakku' haasteeseen olikin ilmestynyt jo yksi kukka-sydän-kakku! Nami-hiiri yrittää miettiä kuumeisesti nyt jotain toista ideaa.
nami-hiiri