lauantai, 8. tammikuu 2011
Valmista kaupan piirakkataikinaa saa pieniin leipomuksiin mitoitetuissa paketeissa - ja suuremmasta on ihan helppo leikata. Nami-hiiren mielestä itse, kotona tehtyä ei voita mikään. Eikä se oikeasti vie tottuneelta tekijältä paljon aikaa. Hiiri ei lukeudu 'tottuneisiin'. Se on oma valiojoukkonsa, johon sunnuntaileipureilla on pitkä matkaa.
![](http://mediaserver-2.vuodatus.net/g/9/91392/1351022804_img-9e15eeb8f37de6493c33263ae4100db7.jpg)
Vähän pinaattia & paljon vuohenjuustoa,
yksi iso tai kuusi pientä !
I-2 murskattua valkosipulin lohkoa eli kynttä
4 - 4,5 dl pinaatin pieniä lehtiä
vähän suolaa ja myllystä kierros pari pippuria
200g tai +/- vuohenjuustoa
2 rkl rikottuja, paahdettuja pähkinöitä tai pinjansiemeniä
( ripaus muskottipähkinää )
- Kuumenna öljyä kattilassa keskilämmöllä. Lisää valkosipuli ja keitä noin 2 minuuttia.
- Poista valkosipuli esimerkiksi reikäkauhalla ja lisää pinaatit. Keitä taas noin 2 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla ja muskotilla, jos pidät siitä.
- Laita yhtä paljon pinaattia kuhunkin pikkuvuokaan, tietenkin taikinan tai esipaistetun pohjan päälle !
- Leikkaa siivu tai pari juustoa päälle ja kuumenna uunissa/grillissä sen verran, että juusto saa hieman väriä.
- Ota uunista ja anna ihan pikkuhetki jäähtyä ja poista vuoat.
- Tarjoile heti.
nami-hiiri
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
KIITOKSELLA KOMMENTISTASI !