sunnuntai, 19. joulukuu 2010
Pipari muoteilla tehtyä
Piparimuoteilla saa muutakin naposteltavaa, kuin varsinaisia pipareita. Kaupan voitaikinaa ja karkeaksi raastettua juustoa! Leipomukset voi varovasti halkaista ja täyttää juustotahnalla tai napostella keiton kanssa sellaisenaan. - Huomasin vasta, että 'Kinuskikissa' on tehnyt aitoja 'juustohiutaleita kevyesti' ja tietenkin ihan itse alusta loppuun.
Ja hieman nami-hiiren toisintoja, hiiri näet tykästyi tummaan suklaavanukkaaseen ja teki neljä tähteä uudelleen. Mutta maustoi keittovaiheessa seoksen lusikallisella 'piparkakkumaustetta' - ja valmis vanukas maistui vieläkin paremmalta.
Kerma-rahkaseokseen lisätty piparimauste toimi myös. Mutta on parempi laittaa maustetta vain jompaan kumpaan, ettei tule 'torta på torta'.
nami-hiiri
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
KIITOKSELLA KOMMENTISTASI !