Pieni tarkennus heti alkuun –  pursotuksissa ei ole mitään vikaa ja niitähän se nami-hiirikinharjoittelee antaumuksella  aamusta iltaan  . Annetaan raikkaille hedelmille kuitenkin tilaisuus ! 
Viime syksynä oli yhteistyöprojektina nami-hiiren ideoima suklaakakkukisailu 'Kakkukimara'  blogissa. Se sai odottamattoman, suorastaan mahtavan kiinnostuksen osakseen. Osallistujia oli kymmeniä, yhteensä 81 kpl suklaisia herkkukakkuja! WAU! Sitä ennen oli ollut heinäkuussa myös Helsingin Sanomissa  mahtava mansikkakakkukilpailu. Siinä kisaili 50 kaunista, kesäistä ja mansikkaista luomusta. Nyt 'Kakkukimara' istuskelee konditorikoulun penkillä ja hiiri toimii yksin. Mistään tällaisesta ei hiiri unelmoi, mutta kakkukisailua tekee vain mieli puuhata mukaville (leivonta)blogilaisille. 'Kakkusota' olisi hiirelle tietenkin mieluisin kisailumuoto, mikäli olisi mahdollista lähettää 'valmistus-tuote-paketti' kaikille halukkaille. Siitä on myös positiivinen hyvin pienimuotoinen kokemus omassa blogissa viime vuodelta. Tällainen 5-6 leipomusta harrastavan taiturimaisen taikurin luovuus oli nautittavaa kaikilla mausteilla ! 
Kesä on loppu. Nami-hiirellä on tiedossa, että monella on työnsä ja kiireensä jo hiipivässä syksyssä - ja vauhdilla saapuvassa joulussa. Usealla usea rauta tulessa. Mutta jos aikasi vain sallii....
....JA SINULLA ON OMA BLOGI, NIIN VALMISTA YKSI, HEDELMÄINEN MEHUKAS pieni tai suurempi LEIPOMUS, KOKONAAN ILMAN MITÄÄN PURSOTUKSIA SYYSKUUN 2010 AIKANA. JA OSALLISTU SILLÄ
1 vuotiaan nami-hiiren 'HEDELMÄKAKKUA' -KISAAN. !
Se, että leipomus on vanha 'pravuurisi' ei tietenkään ole este kisailuun, mutta se vaiva pitää oikeasti nähdä, että sen tekee uudestaan vaikka pienellä muutoksella sekaannusten välttämiseksi, että pysytään säännöissä. 
Suunnittele ja valmista valinnaisesti ilman pursotuksia joko
a)  (täyte)kakku    tai  b)    leivos   
Täytekakku voi olla perinteinen hedelmäkakku tai kermainen, kinuskinen, mokkainen, suklainen, juustoinen, 

johon raikkautta tuovat  h e d e l m ä t  !  

Kisailuun voit osallistua vain kakulla tai leivoksella 
ELI  VAIN YKSI LEIPOMUS per BLOGILAINEN !

Leipomuksesi tulee olla 'tuore' eli valmistettu ajalla      1. – 30. syyskuuta 2010 !
Kirjoita ensin ohjeesi tai mainitse, mistä lainasit reseptin/valmistusohjeen omaan blogiisi. Teksti mahdollisimman yksinkertaisesti ja lyhyesti arvostelun helpottamiseksi.
Yksi tai kaksi kuvaa kakusta tai leivoksesta. 
Osallistuminen eli linkityksesi tekemääsi kakkuun tai leivokseen, sen reseptiin ja kuviin tulee tehdä  nami-hiiren "Voisitko ajatella antavasi 'tyllalle' syysloman?"  postaukseen kommenttina viimeistään 30.09.2010 ja klo 22.00 mennessä.

Äläkä unohda sähköpostiosoitettasi , ettei leipomuksesi tule turhaan sen puuttumisen vuoksi hylätyksi ! Osoite ei näy julkisesti.
Kisaan voi tietenkin osallistua johonkin tilaisuuteen valmistetulla leipomuksella, a taikka b, mutta sen tilaisuudenkin pitää olla nyt syyskuussa 2010. 
Ei nami-hiiri tuhma ole, eikä kiusaa leipojia. Ei vain ole reilua osallistua vuoden tai kahden vanhalla leipomuksella, jos muut pakertavat lastenhoidon tai työnsä ohella kisakakkuja. Eihän ?
Blogittomia taitureita ei nami-hiiri  mitenkään hyljeksi, mutta tällä kertaa on rakennettava selkeät rajat ja ‘raamit’ kakkujen kaulaan.
Jos on jotain kysymistä tai haluat tarkennusta, niin kirjoita sivun  vasemmassa yläkulmassa olevaan nami-hiiren sähköpostiin – ettei tähän kilpailupostaukseen tulisi ylimääräisiä kommentteja.

Leivontaan liittyvä palkinto on erikseen molempiin 'sarjoihin', mikäli kakkuja (a) ja leivoksia (b) ilmestyy! 
Nami-hiiri pakkaa ne kuvan tyylisiin design-rasioihin. 
Nami-hiiri ei itse päätä tällä kertaa voittajasta, sillä hiirihän haluaisi palkita aina kaikki  
Arvostelu jää muutamalle eri alojen ammattilaiselle. 

Onnea 'hedelmäkakkua' -kisailun osallistujille !