Hyvin paistuneita kukkia on keittiön pöydällä. Nami-hiiri teki normaalia sitruunakakun taikinaa, ilman sitruunaa. Munia tuli annokseen kolme - Hanna-parka oli tehnyt kakun keittiössään ja vatkannut siihen 24 kananmunaa. Minä pääsin aika vähällä! Omaan taikinaani murustelin Fazerin tummaa suklaata, kun en halunnut laittaa sitä 'valkoista', kuten Juhlatar oli sujauttanut ihaniin raparperimuffinsseihin, joista hiiri sai alkujaan tämän ideansa. Oli tarkoitus tehdä raparperista ja tummasuklaamurusista kukkia. Pienensin tai paremminkin siivutin raparperia ohuiksi viipaleiksii, jotta varmasti kypsyvät paiston aikana. Innoissani tein olemattoman ohuita, vain parin millin siivuja. Ne ovat pötkineet pakoon aurinkoiseen säähän. Kakkusissa niitä ei näe, kuin suurennuslasin kanssa. Suklaa käyttäytyi paremmin, vaikkei nekään murut olleet raastimen jäljiltä suuren suuria.
Tässä muuten suosikkipeltini. Ylimpänä näkyy oma kukkapeltini, jonka sain joku aika sitten toivottuna tuliaisena Amerikasta. 
nami-hiiri